Wy chyba zapomnieliście gdzie jesteście... Jak wam tak szkoda tych kanalarzy to wyślijcie smsa o treści pomoc albo kupcie im tubkę butaprenu. O jakie biedne dzieci, o ja jebie...
Co, mam się uczyć od biedoty jak żyć? Jak cuchnąć, jak być dymanym w dupsko w koleżeńskim gronie, jak spierdalać przed policją, jak kraść bułeczki ze straganu?
Nie rozśmieszaj mnie bo mi błona pęknie.
@szabo
Właśnie że zdziwiłbyś się ilu z tych karaluchów żyje tak z przyzwyczajenia, a do łba im nie przyjdzie żeby coś zmienić mimo realnych możliwości gdyby tylko chcieli i coś w tym kierunku robili. Co do Twoich śmiesznych domysłów nt. mojego życia - nie było łatwo ale nie zamiast usiąść z dupą na ławce na dworcu czy wygrzebaniu sobie nory, ciężką pracą i wytrwałością zapewniłem sobie możliwości normalnego życia. W przeciwieństwie do Twoich pupili ze zdjęć.
Widzisz? Są bezużyteczne nic nie potrafią, nie płacą podatków tylko robią brud na ulicy, pobycie się ich to same plusy.
Niech jedzą swoje stolce a jedzenie szlachty zostawią dla kanibali.
Odróżniajmy życie od zwykłej egzystencji.
A ja zasugeruję odstrzelnie turkusowego coby nasze serduszka się oczyściły z goryczy jaką w nie wniósł
Widzisz? Są bezużyteczne nic nie potrafią, nie płacą podatków tylko robią brud na ulicy, pobycie się ich to same plusy.
@szabo
W wieku 10 lat to się siedzi w domu dziecka/przytułku, no ale przecież tam nie ma kleju...