Im więcej technologii, tym ludzie głupsi.
Dzieci nie mają prawa jazdy, to nie wiedzą, że po parkingu się chodzi np. żeby dojść do swojego auta.
Niezłe przyspieszenie ma ten Mustang.
Ależ ta kamera przekłamuje kolory - weź potem szukaj sprawcy na podstawie nagrania...
Im więcej technologii, tym ludzie głupsi.
Jak sie myli gaz z hamulcem to z automatu powinni zabierać prawko i kierować na nowy kurs prawa jazdy i egzamin.
A dwa, że nie zdziwił bym się jak by była szkoda całkowita w tym e-gównie lekko podłogę czy baterie trafisz i nara nikt tego nie naprawia bo? Bo się nie opłaca. Tzn legalnie zgodnie ze sztuką bo nie mam tu na myśli autohandlu u januszka i ,, profesjonalnej” naprawy.
Primo to przez pierwsze 5 sekund. Później odcina moc bo by się stopiły przewody w w tym żelazku. A dwa, że nie zdziwił bym się jak by była szkoda całkowita w tym e-gównie lekko podłogę czy baterie trafisz i nara nikt tego nie naprawia bo? Bo się nie opłaca. Tzn legalnie zgodnie ze sztuką bo nie mam tu na myśli autohandlu u januszka i ,, profesjonalnej” naprawy.
Skleiło przekaźnik od gazu , wiem bo miałem praktyki w MPK Lublin i siedziałem w trolejbusie.