Nie ważne co zrobił - kradł, bił, pił, uciekł, jak duża małpa wykluła z siebie małą małpiatkę - jest to jego własność. Z nagraniem poszedłbym do sądu, i jeśli samica negroida ma już jakieś grzeszki na koncie to poszłaby w swoje naturalne środowisko zaraz po buszu - do więzienia. Jak dla mnie dewastacja auta byłego / byłej jest poniżająca. Są dużo bardziej wysublimowane metody na zemstę, a nie latanie z farbami, mąką, colą, czy co tam jeszcze na tym filmie jest.
A co ma przypadkiem jedno do drugiego?
Przypadkiem ma to, że podejrzewam objęcie mianem 'zwierzat' nie tyle osobniki z nagrania, ale ogół czarnej rasy. Co średnio koresponduje z wartościami, które powinien krzewić w sobie człowiek wierzący.
Przynajmniej wedle mojego wyobrażenia.
Znaczy oczywiście można twierdzić, że katolicyzm bardziej promuje bycie fałszywym skurwysynem, niemniej nie podzielam tej opinii.
Przypadkiem ma to, że podejrzewam objęcie mianem 'zwierzat' nie tyle osobniki z nagrania, ale ogół czarnej rasy. Co średnio koresponduje z wartościami, które powinien krzewić w sobie człowiek wierzący.
Przynajmniej wedle mojego wyobrażenia.
Znaczy oczywiście można twierdzić, że katolicyzm bardziej promuje bycie fałszywym skurwysynem, niemniej nie podzielam tej opinii.