pan w czarnej koszulce reprezentuje polska gospodarke i przedsiebiorcow.
pani w rozowym - to polski rząd pomagający przedsiebiorcom.
Zajebało w głowie jak zobaczył że alko poszło w górę
chesz powiedziec ze Polska gospodarka jest w złej kondycji? Ja myślałem że duże bezrobocie to zla gospodarka a my mamy teraz o połowę niższe bezrobocie niz za PO jak to wytłumaczysz? Moze chciał bys zamiast pracujących ukraincow pedofili z bliskiego Wschodu i Afryki których musiał bys utrzymywać z własnych podatków tak jak opozycja z Tuskiem na czele chciała? Dziecko wracaj do szkoły.pan w czarnej koszulce reprezentuje polska gospodarke i przedsiebiorcow.
pani w rozowym - to polski rząd pomagający przedsiebiorcom.
chesz powiedziec ze Polska gospodarka jest w złej kondycji? Ja myślałem że duże bezrobocie to zla gospodarka a my mamy teraz o połowę niższe bezrobocie niz za PO jak to wytłumaczysz? Moze chciał bys zamiast pracujących ukraincow pedofili z bliskiego Wschodu i Afryki których musiał bys utrzymywać z własnych podatków tak jak opozycja z Tuskiem na czele chciała? Dziecko wracaj do szkoły.
chesz powiedziec ze Polska gospodarka jest w złej kondycji? Ja myślałem że duże bezrobocie to zla gospodarka a my mamy teraz o połowę niższe bezrobocie niz za PO jak to wytłumaczysz? Moze chciał bys zamiast pracujących ukraincow pedofili z bliskiego Wschodu i Afryki których musiał bys utrzymywać z własnych podatków tak jak opozycja z Tuskiem na czele chciała? Dziecko wracaj do szkoły.
Widzę że operatorzy kont pod nadzorem Towarzysza Jarosława mają dzisiaj wolne. Uważajcie, bo kacza tua zardzewieje, a ludność nie manipulowana zaczyna myśleć.
ojoj nawet nie wiem od czego zaczac?
PiS dyma polakow - panie ale platfrma to dopiero dymala
PiS przyznaje sobie nagrody w czasach kryzysu - panie ale platforma to jeszcze wiecej nagrod dawala
PiS paluje ludzi na ulicahc - no ale za czasow PO to jeszcze mocniej palowali
PiS nasra ludziom do mordy - PiS przynajmniej cos daje a PO by nawet tego gowna nie dala...
Podeprzyj swoje rewelacje jakimis statystykami? Moge sie mylic (jesli tak to przepraszam) ale wydaje mi sie, ze pierdolisz glupoty z tym bezrobociem.
"Moze chciał bys zamiast pracujących ukraincow pedofili z bliskiego Wschodu i Afryk..." - gdzie ty sie uczyles ?? od kiedy to ukraincy mieszkaja w Afryce? no ale przedewszystkim - na chuj mi pracujący pedofile z Ukrainy - czy ty normalny jestes??
ponad 2 miliony ukraincow - ZABIERAJACYCH prace polakom uwazasz za sukces? Jesli byl nadmiar roboty i mniej chetnych do pracy to zamiast sprowadzac ukraincow - trzeba bylo nic nie robic - pensje juz szly mocno w gore, doszlyby do poziomu normalnego europejskiego... wtedy POLACY mogliby wrocic z emigracji. Wolisz ukraincow niz polakow? Zapytam jeszcze raz - czy ty jestes normalny??
Co mnie obchodzi PO? Oni nie sa w rzadzie. Rownie dobrze mozesz przytaczac NSDAP (pogooglaj co to jesli nie wiesz) oni tez nie sa w rzadzie... ja pierdole