maxvolumePL napisał/a:
Hip-hop – miejska kultura i gatunek muzyczny powstały w afroamerykańskich społecznościach w Nowym Jorku w latach siedemdziesiątych XX wieku[1]. DJ Afrika Bambaataa wprowadził pojęcie czterech filarów hip-hopu, którymi są rap, DJing, b-boying i graffiti[2][3][4]. Część środowiska hip-hopowego dodaje jeszcze piąty filar – wiedzę, gdyż jej brak wywołuje nieprawdziwy, stereotypowy wizerunek tej kultury[5]. Innym, ważnym elementem jest beatbox.
A co do moich wypowiedzi, mówię co mi się podoba, przeklinam ile mi się podoba, bo jestem do CHUJA NA SADOLU. Kiedy mam się zachowac i z kim gadac i w jaki sposób, to ja doskonale wiem. Między znajomymi, gadam luźno tak jak i tu. A kiedy mam coś załatwic, albo pogadac na każdy jeden pierdolony temat, łącznie z tym co ile wybucha gejzer w parku yellowstone, albo ile waży piramida Heopsa, to zawsze takie rzeczy załatwiam z kulturką i tak jak trzeba. Amen
Taką kulturę to tworzy każde pokolenie. Wpisz w google lata 20, kata 30, ... etc.
Przeklinanie, przeklinaniem, sadol, sadolem, ale piszesz jak kretyn. Nic nie da się z tego rozumieć, pojecie "w chuj różne" jest dla mnie obce. A wykłócanie się o wiek, nie jest chyba zbyt sadolowe, w dodatku w wieku domniemanych 29lat. Tak czy owak, nawet na sadolu dostaje się bany i ostrzeżenia, więc z pustej satysfakcji, możesz się nie wysilać i wpleść kilka cięższych stwierdzeń, ale nie lepiej trochę bardziej się postarać i nie zakładać nowego konta?