Piszesz ze gardzisz śmieciami co nie szanują ludzi którzy narażają swoje życie i poświęcają wiele itd.
To teraz mi powiedz gdzie napisałem że nimi gardze? proste pytanie gdzie napisałem że gardze strażnikami granic czy naszymi żołnierzami ? Proszę o mój cytat gdzie nimi gardze.
Nie znajdziesz bo nic takiego nie napisałem ale po prostu jestes zjebem który nie umie czytać i sobie dorabiasz własną ideologię.
Ty jesteś kretynem! Przecież każdym komentarzem to potwierdzasz. Myślisz, że nie umiemy czytać między zdaniami? Że musi być czarno na białym "gardzę polskim żołnierzami na granicy"? Nie musi. Twoja postawa sama to krzyczy głośno i wyraźnie.
ale zdajesz sobie sprawę, że demokracja to przede wszystkim PRZESTRZEGANIE KONSTYTUCJI i praworządności, czyli to, co nam UE zarzucała za rządów PIS? Udowodnij że UE jest niedemokratyczna i autokratyczna, albo zamilknij, bo się kompromitujesz.
Istnieje prawda i istnieje fałsz, lecz dopóki ktoś upiera się przy prawdzie, nawet wbrew całemu światu, pozostaje normalny.
Popieranie wyświetlania propagandowego filmu szkalującego polskich żołnierzy z pieniędzy podatnika jest jak naplucie im w twarz. Nie wiesz jak się czują ludzie w mundurach widząc ten syf to idź sie ich zapytaj. Trzeba mieć nieźle płytkie myślenie żeby niewiedzieć że propagowanie tego gówna uderza w polskich żołnierzy.
Ok, to ułatwienie napisz mi gdzie między słowami napisałem że gardze polskimi służbami na granicy? skoro to takie oczywiste według ciebie że tak jest to chyba umiesz to wskazać który mój komentarz o tym świadczy 🙂
Powtórzę, bo jednak Ty masz problemy z czytaniem:
Nic nie popieram a po po prostu krytykuje zachowanie tych zjebow. W demokratycznym państwie nie może być tak że jakies bojówki decydują jaki film może być pokazywany a jaki nie. I jak dany film mi się nie podoba to po prostu go nie oglądam
W demokratycznym państwie nie może być tak, że pozwala się na publiczne obrażanie symboli narodowych. Tak aktywnie, jak Sutryk, jak i biernie, jak ty.
Nic nie popieram a po po prostu krytykuje zachowanie tych zjebow. W demokratycznym państwie nie może być tak że jakies bojówki decydują jaki film może być pokazywany a jaki nie. I jak dany film mi się nie podoba to po prostu go nie oglądam