Dać wieśniakom technologię, żeby wyglądali na inteligentnych.
Strzykawka? Żeby latali po wsi i darli japę "Doktory jado, chowajta się ludzie do doma"?
Jakby w pierwszej kolejności sterylizowali psy to by kłopotu nie było i to tyle w temacie podróży ludzi głupich ku cywilizacji.
Zapobiegać, nie przeciwdziałać.
jestem dumny czytajac komentarze - tlumacze dla czego :
W TV byloby : przedstawiamy panstwu wstrzasajace nagranie ba ba bla w bestialski sposob z premedytacja bla bla bla
kierowca traktora lobuz, narodowiec bla bla bla
Zanim pusciliby filmik 90% widzow ma juz naszykowane widly i pochodnie... wklada buty i leci szukac kierowcy.
Na sadolu jeden skromny komentarz Halmana i mozna odpalac seans
W komentarzach zaraz dochodzenie, przypuszczenia, burza mozgow co moglo byc przyczyna itd.
Tak samo jak cos sie odpierdoli na filmie : czekam na eksperta i zawsze sie ktos znajdzie. Jesli sie nie znajdzie spec - wtedy wkraczam ja z jakims pseudo naukowym wyjasnieniem o kant dupy potluc.
Tutaj kulturalnie mozemy sie powyzywac od chujow i udowadniac swoja racje... piwka moga nas utwierdzac w naszym przekonianiu lub brak piwek moze swiadczyc ja sie mylimy.
Pomimo generalnego spierdolenia spolecznosci sadola, jestem dumny z ludzi tworzacych ta zjebana spolecznosc