doob888 napisał/a:
przecież byli tam inni i poszkodowani i pewnie tacy co się zatrzymali, więc ściskajcie dalej swe ciasne dupki...
Dzięki takim osobnikom jak Ty na Ratownika Medycznego mówią "noszowy", a karetkę wzywają do bolącej główki.
Proszę Cię, zrób coś dla dobra ludzkości i przestań opłacać abonament internetowy, albo przynajmniej
kurwa nie upubliczniaj swoich
debilnych teorii.
I w Twojej wypowiedzi widać, że nazbyt inteligętny nie jesteś. Spoko, większość społeczeństwa też, dodatkowo większość społeczeństwa myśli podobnie do Ciebie. Na 100 aut, które tam przejadą jedno być może się zatrzyma. (19/20 z tych które się zatrzymają, po to, aby fotki zajebiste porobić.)
Dla niewtajemniczonych, każdy ratownik, nie tylko "medyczny" wie, że największym problemem społeczeństwa jest znieczulica.
Wezwać 999 ? A wiesz, że rozmowa z poszkodowanym może go utrzymać w przytomności ? Ja pierdolę ... znając życie jak się następnym razem 'zatrzymam' gdzieś to pewnie właśnie takiemu tumanowi trzeba będzie pomagać.
Małymi literkami, bo wierzę, że na portal zaglądają osoby kulturalne, którym nie chce się czytać każdej "kurwy" na tej stronie. Wszystkim "hejterą" życzę znalezienia się w sytuacji nieszczęśnika uwięzionego w kabinie, wtedy pogadamy.
Ale się zdenerwowałem. W sumie to nie chciałem po nikim jeździć. Przepraszam