Skończenie szkoły nic nie daje. Lepiej mieć znajomych, dzięki którym możesz dostać robotę. Piszę to ja, który skończył 2 kierunki studiów i w sumie gorzej na tym wyszedłem niż ci, którzy poszli do technikum albo po prostu balangowali. Aaa i skończyłem też prawo, żeby nie było, że żali się absolwent socjologii.
A ty wiesz że cywilizacja radziecka cywilizacją nie jest?W cywilizowanym kraju piesi nie wbiegają na jezdnie, rozglądają się przed wejściem i to nie tylko na jezdnie ale każdorazowo wchodząc na kolejny pas jezdni. W cywilizowanym kraju nie ma przepisów o zakazie wyprzedzania na pasach, bo są niepotrzebne.
Zresztą zasady o których mówisz obowiązują w Indiach, Pakistanie, częściach Kongo gdzie są drogi, i właśnie w Kacapii. W reszcie świata jak pieszy mając zielone światło wejdzie na jezdnię, ma prawo kontynuować marsz.
W cywilizowanym kraju piesi nie wbiegają na jezdnie, rozglądają się przed wejściem i to nie tylko na jezdnie ale każdorazowo wchodząc na kolejny pas jezdni. W cywilizowanym kraju nie ma przepisów o zakazie wyprzedzania na pasach, bo są niepotrzebne.
Oho, kolejny Sebek M. Niech ci Peretti przyszłością będzie.
Zapaliło się zielone to pojechał. Gówniaki były zasłonięte innym autem i wjebały się na czerwonym.
Kolejny idiota , któremu się wydaje , że na pasach zawsze będzie miał pierwszeństwo.