Na drodze "szybkiego ruchu'' jak to nazywacie nie ma możliwości zawracania. Na trasie Częstochowa Radomsko jest zwykła dwu pasmowa jezdnia na której można jechać 90 km/h. Wiec są na niej miejsca do zawracania jak i skrzyżowania kolizyjne. Jak dla mnie to on tu nie zrobił nic niezwykłego:)
Tak jak czesto w Warszawie widze, jak ktos nie zdąży przepierdolić przez skrzyżowanie bo korek a ktoś komu juz swieci sie zielone podjedzie i trąbi jak pojebany, to co ma koles wyjść i przenieś ten samochod???
A wystarczyło się zatrzymać na 30 sekund i go puścić, ale polskie dziady lumpy cebulaki polaczki pie....lone wolały potrąbić i ruszyć z pizdą swoim jebanym passacikiem TDI z przebiegmiem 900tys od dziadka z niemiec! Każdy może się pomylić, typek może ominął zjazd i musiałby nadrobić parenaście kilometrów, jako kierowca jest rozliczany z każdego litra paliwa... nawet nie wiecie jak ciężko jest się skupić jeśli z tobą jedzie 40 rozwydrzonych bachorów które drą mordę i rzucają jedzeniem...jak ja tego kraju nienawidze, a i zapomniałbym...
...jebać po!
A wystarczyło się zatrzymać na 30 sekund i go puścić, ale polskie dziady lumpy cebulaki polaczki pie....lone wolały potrąbić i ruszyć z pizdą swoim jebanym passacikiem TDI z przebiegmiem 900tys od dziadka z niemiec! Każdy może się pomylić, typek może ominął zjazd i musiałby nadrobić parenaście kilometrów, jako kierowca jest rozliczany z każdego litra paliwa... nawet nie wiecie jak ciężko jest się skupić jeśli z tobą jedzie 40 rozwydrzonych bachorów które drą mordę i rzucają jedzeniem...jak ja tego kraju nienawidze, a i zapomniałbym...
...jebać po!
Nie ma czegoś takiego jak trasa szybkiego ruchu. Są drogi zwykłe, ekspresowe i autostrady. Tam nie można zawracać choć jest to droga zwykła (tyle że ma po dwa pasy w każdym kierunku), gdyż w tym miejscu jak i przy każdym takim przelocie na tej drodze stoją znaki "nakaz jazdy prosto". Nie można tam ani zawracać, ani skręcać w lewo.
#1: Gośc sie pomylił to se zawraca, wbił kierunek i zawraca bo tak mu wygodnie szybko.
#2: Nie mówie już o jeździe na suwak czy o wpuszczaniu z podporządkowanej, bo takie ofermy jak kolega wyżej pewnie nie mają o tym pojęcia a najwiecej pierdolą
(...)zjebane jednostki broniące "prawa" tylko wtedy kiedy im wygodniej !!!