To, że większość wsadzi sobie piórko w dupę i będzie udawać postępowość i nowoczesność, nie znaczy, że nie ostaną się jeszcze tacy ludzie jak poligon6, ja i paru innych stąd normalnych chłopów, którzy powiedzą "No kurwa nie!"
Swojego syna wychowam na wzór, jaki wychowywał mnie mój ojciec i nie pozwolę mu stać się zniewieściałą pizdą w rurkach, z toną żelu na pedalskiej fryzurce z ręką jak bociania pięta. Bo to, że zachód już ma ogromny deficyt mężczyzn, a w nadmiarze lalusiowatych gogusiów, to sprawa zachodu, ale w naszym kraju też dobrze się nie dzieje, a zaraza "postępowości" rozprzestrzenia się szybciej od wirusa HIV w Harlemowskim burdelu. Ja, Ty i każdy normalny mężczyzna powinien dołożyć wszelkich starań, aby jeśli nie w naszej teraźniejszości, to chociaż w przyszłości zapewnić temu biednemu krajowi kogoś, kto oprze się temu gównianemu tsunami zwanego potocznie poprawnością polityczną.
Bardziej pedalscy od tych pedałów są wielcy samcy alfa sadola. Sam nie chodzę w rurkach ale ch*j mają rurki do bycia p*zdą czy pedałem? Wiesz kto ma rękę jak bociania pięta? Taki Nate Diaz na przykład. Najbardziej męscy są narcyzi z siłki co se z kolegami walą 50 zdjęć do lustra na każdym treningu. Kłują dupę po to żeby fajnie wyglądać, no w ch*j męskie. Nie bronię zniewieściałych cip, co to faktycznie chodzą ubrani jak baba, malują mordy i noszą torebki ale nazywanie wąskich spodni pedalskimi czy nazywanie chudego faceta p*zdą jest zj***ne. Polecam przejść się na trening MMA czy boksu tajskiego. Tam jest pełno takich, od których możesz mieć i dwa razy większą łapę, a dostałbyś wpie**ol w 5 sekund.
Zaściankowe myślenie, trzeba się przyzwyczajać, to są właśnie nowocześni mężczyźni - niedługo wszyscy będziemy tak robić. Zaczęło się niewinnie od krótkich skarpeteczek, potem spodnie (czyt. rajtuzy), koszulki z dekoltem, damskie fryzury, torby na ramieniu, niektórzy już malują mordy. Teraz czas wylizać kumplowi dupę, niech żyją zniewieściałe cioty i środowiska LPG.
Jebie Ci gejem, bo zes dobrze mordy nie wytarl od ssania chujow na Centralnym, ale mnie nie mieszaj w swoje ideolgie i zabawy. Pisalem do normalnej części spoleczenstwa na Sadisticu, a do takich jak Ty nie mam nic, zwlaszcza szacunku.
Polecam przejść się na trening MMA czy boksu tajskiego. Tam jest pełno takich, od których możesz mieć i dwa razy większą łapę, a dostałbyś wpie**ol w 5 sekund.