Zaraz będzie sranie żarem pomiędzy stronami jaruzel i anty, ide po popcorn
hehe kolejny filmik propagandowy ogłupionego Narodu...
Dobrze, że Ty znasz i głosisz jedyną i słuszną prawdę. Dobrze, że mogłeś żyć w tamtych czasach i mówić cokolwiek przyszło Ci do głowy. Dobrze, że dbasz o swój naród i nie pozwalasz mu zginąć. Ciesze się również, że nie musiałeś martwić się o bliskich i znajomych, gdy idąc do pracy i walcząc o swoje prawa narażali się na śmierć. Uwierz, Naród Ci kiedyś podziękuje.
A ty znowu fantazjujesz, wielki bojowniku narodowy? 19 lat, a wygadany jak mało kto. Ty za to najwięcej przeżyłeś i znasz pragnienia Polaków. Weź się, kurwa, ogarnij.
Kutas Wielgus jeden.
Nie umiesz normalnie odpowiedzieć to używasz wyzwisk zamiast argumentów? Nie fantazjuje tylko ukazuję prawdę jakkolwiek by nie było chociaż w 70%. Kto Ci powiedział, że jestem bojownikiem narodowym? Wyssane z palca argumenty też są dobre, prawda? Podejrzewam, że strasznie lubisz najbardziej zakłamany ustrój świata jaki kiedykolwiek był w historii Argument wieku tak samo nietrafiony. Więc skoro ja nie mam prawa mówić o stanie wojennym i PRL-u to tak samo 70 letni historyk nie ma prawa mówić o czasach starożytnych, bo przecież ich nie przeżył.
O, lubisz te "czerwone" zabawy? W sumie to taka cecha rozpoznawalna
Gdyby nie Pan Jaruzelski to teraz byście kur*a tutaj nie pisali, by was nie było!
Dobrze, że wprowadził stan wojenny! Dlaczego? Ruscy już czekali pod Polską granicą...
Najlepiej kur*a nic nie wiedzieć, tylko pisać, że Jaruzel to i Jaruzel tamto! Potraficie tylko winnego zauważyć... ale taki kur*a nasz naród... znajdą " mięso armatnie " i po sprawie. Osądzają a nie wiedzą dlaczego ...