KidDynamite
Cytat:
Foxless napisał/a:
@Roztrzepanejajka - ale flustracja
Że co k***a?!
Foxless napisał/a:
będzie cie trzeba zastrzelic dla dobra ogólu.
Też się pilnuj.
Dzięki za wskazanie literówki. Zanim jednak zaczniesz zwracać komuś uwagę na kulturę jego wypowiedzi i błędy w niej: przypilnuj swojej, bo "że co kurwa" wygląda przy tym dość paradoksalnie
Oczywiście przyjmuję a priori, że się tego czepiasz, bo chodzi ci o kulturę języka. Świetnie z tym kontrastują wszystkie epitety, których użyłeś.
KidDynamite:
Cytat:
Damian198025 napisał/a:
Znalazł sie k***a Jan Miodek zawsze k***a musi być jakiś mędrzec który sie przypie**oli że zle napisane
Taa. Tobie pewnie bez różnicy czy ktoś Ci robi łaskę czy ktoś Ci robi laskę. Pedale.
To najbardziej absurdalne zdanie jakie dzisiaj przeczytałem! Z zastosowanego znaczenia słowa "czy" wynika, że to dwa pytania, brak jednak odpowiedniego znaku interpunkcyjnego oraz popełniłeś błąd składniowy, który pozbawia to zdanie sensu. Gdyby jednak miało jakikolwiek mieć - to brakuje przecinka (teraz sobie sprawdź gdzie). Stąd jasno mogę wnieść, że tobie wszystko jedno co chcesz napisać.
Morał jest następujący - robisz błędy interpunkcyjne, składniowe, do tego nie masz bladego pojęcia o kulturze wypowiedzi, ale nie przeszkadza ci, żeby wytykać błędy innym. Tylko przez grzeczność nie sprawdzę twoich innych postów pod tym względem, skoro w tak lakonicznych komunikatach ich nie zabrakło. Dziękuję.
PS. A takimi pierdołami to będę się przejmował przy pisaniu czegoś poważnego, a nie komentarza pod nieśmiesznym kawałem na sadolu.