Wysłany:
2012-08-20, 0:01
, ID:
1345316
Zgłoś
wojas30, pierwszą piosenkę tak. W drugiej uprościła wyraźnie i jeszcze ledwo wyrabiała z tymi ozdobnikami. Ale w sumie pierwszą zaśpiewała w porządku. Z tym że ją każdy byłby w stanie zaśpiewać, to nie jest żadna sztuka. Powiedzieli że jej zdolności wokalne nie są złe, ale są przeciętne, powtarzali to slowo kilka razy "average" (tak się pisze, tak?). Przeciętne. Bo to były zdolności wokalne takie, jak ma typowa przeciętna wokalistka. Nie była dobra, nie była zła.
szponiasty, już chciałem cię wyśmiać, a potem pomyślałem, że ustawili jej głos z mikrofonu i głośność muzyki tak, że pogorszyło to jej jakość śpiewu, wydawała się trochę gorsza. Więc pierwszą jej troszkę uszkodzili, ale bez podkłądu w ogóle zauważ że nie śpiewałą za dobrze i byłą pojebana, miała zawyżoną samoocenę itd. Nie brońmy jej za bardzo, bo jak idziesz do takiego programu licz się z tym, że mogą ci powiedzieć, że nie jesteś zajebisty. Jej powiedizeli że nie była dość dobra. I fakt, jak na poziom wokalistów którzy tam bywają to ona była bardzo kurwa nieciekawa.
Widziałem kilku wokalistów którzy tam byli i naprawdę dawali czadu. Ona zaśpiewała tak jak każdy bylejaki wokalista by to zaśpiewał. Cośtam brzmi, ale czadu nie ma. Więc powiedzieli że jest przeciętna. Show zrobiła ona