znaczy ja rozumiem wzburzenie i ubolewanie nad upadkiem cywilizacji....z drugiej strony w sumie ten sam mechanizm odzywał się w ludziach na myśl o młodzieży wstrzykującej sobie marihuaen lub noszacej długie włosy czy tam dowolne inne wyróżniki kontrkultury.
Na powyższym nagraniu jest klimat trochę łudstokowo festiwalowy i jakkolwiek imho 18+ weryfikowane przy wejściu powinno być, to jednak w sumie nic strasznego tam nie widzę. Fetyszysci i zboczency maja takie samo prawo do swoich zboczen jak ja do przeglądania sadola. Który jest w zasadzie bardziej rysujący psychikę niż zjeb na smyczy z czymś wetknietym w dupe.
Napletkosceptyczni stworzyli socjalizm.
Napletkosceptyczni stworzyli komunizm
Napletkosceptyczni finansowali nazizm...
....więc to nie zemsta a ciąg dalszy eksterminacji białej europy
to kurwa nie jest zaden postep tylko zydowska degeneracja kultur europejskich jako zemsta za II wojne swiatowa. Wystarczy spojrzec kto to wszystko finansuje. Dla nich wszystkich jestesmy bydlem spisanym na straty.
znaczy ja rozumiem wzburzenie i ubolewanie nad upadkiem cywilizacji....z drugiej strony w sumie ten sam mechanizm odzywał się w ludziach na myśl o młodzieży wstrzykującej sobie marihuaen lub noszacej długie włosy czy tam dowolne inne wyróżniki kontrkultury.
Na powyższym nagraniu jest klimat trochę łudstokowo festiwalowy i jakkolwiek imho 18+ weryfikowane przy wejściu powinno być, to jednak w sumie nic strasznego tam nie widzę. Fetyszysci i zboczency maja takie samo prawo do swoich zboczen jak ja do przeglądania sadola. Który jest w zasadzie bardziej rysujący psychikę niż zjeb na smyczy z czymś wetknietym w dupe.
.....My Gomułkę (antyżyda) powinniśmy na rękach nosić i czcić za 1968r., a nie wyśmiewać się z niego. Całe żydowskie ścierwo z krwią Polaków na parchatych łapskach wtedy spierdoliło, z obawy przed rozliczeniem. michników, kuroni i inne beznapletkowe gówno dawno powinno wisieć, a wszystkich targowiczan za okrągły stół i ponowne wpuszczenie tej hołoty do kraju, przynajmniej wybatorzyć publicznie i wygonić z Polski.
to kurwa nie jest zaden postep tylko zydowska degeneracja kultur europejskich jako zemsta za II wojne swiatowa. Wystarczy spojrzec kto to wszystko finansuje. Dla nich wszystkich jestesmy bydlem spisanym na straty.
Byłem kiedyś na paradzie w PL, z uwagi na ówczesną dziewczynę. Lewaczka, ale miała zdrowe dupsko. Natomiast nie dostaliśmy za to żadnej kasy i nikt nie mówił gdzie sie zgłaszać. Czyli jednak zostałem wydymany?
Finansuje co? Uliczne imprezy dla dziwaków? Weź ty się jebnij.
I taki komentarz zbiera najwięcej plusów. Kurwa, kto tu przesiaduje.