zjemcichlep napisał/a:
Ojoj ojoj mój ty oburzony buntowniku, ty byś wyłapał wszystkich zalanych kierowców w 5 minut w odróżnieniu od tych nierobów w mundurach.
HWDP policji prawda?
Gdybyś chłopcze jeździł więcej kilometrów po Polsce a nie tylko do sklepu po zakupy i raz w roku na wakacje wiedziałbyś że kontrole trzeźwości są bardzo rzadko spotykane.
Za to Misiaków z radarami i SM z fotopstryczkami jest pełno.
I nie chodzi o wyłapanie każdego nachalnego DEBILA. Bo to niemożliwe.
Ale niech kontroli będzie więcej. Bo pijani to faktyczne zagrożenie. A nie kurwa człowiek który jedzie 10 czy 20km/h więcej.
A kto jeździ więcej i obserwuje , ten wie że chodzi tylko o kasę pod przykrywką bezpieczeństwa.
I nie CHWPD. Bo nie o to chodzi. Oni mają robić to za co dostają pieniądze z naszych podatków.
A jak pracują służby dbające o bezpieczeństwo można zobaczyć u Emila-łowca radarów.
Siedzą dupami w ciepłych autach i wpierdalają ciasteczka.
I się już tak nie podniecaj bo ci stanie.
Echelon napisał/a:
Co ty pierdolisz zjebie genetyczny. Nie raz podczas jazdy byłem kontrolowany i dmuchałem - i to nie było wyrywkowo, tylko Policjanci zatrzymywali każdy jadący daną drogą pojazd!
Widocznie tylko na twojej wsi policja taka aktywna. Wyjedz kawałem dalej to zobaczysz że tak nie jest.
Kolejna kwestia to fotoradary. Dawniej stali tylko z suszarkami i zatrzymywali. Przy okazji badano trzeźwość.
Teraz się tym nie trudzą. Fotoradarek zrobi zdjątko i to wszystko. Najebany delikwent pojedzie dalej stówką przez miasto. Ale ważne żeby zapłacił mandat.
Trzeba być kurwa ułomnym debilem żeby nie widzieć że hasło Bezpieczeństwo to w Polsce przykrywka do wyciągania kasy od kierowców.
Juz jakiś chuj jeden z drugim kombinuje że nie ma być punktów karnych w zamian za dużo wyższy mandat. Bezpieczeństwo kurwa?