17 października 2017 Zgromadzenie Generalne Międzynarodowych Federacji Sportowych (GAISF) poinformowało, że pole dance zostaje oficjalnie potwierdzoną dyscypliną sportową.
Za wikipedie.
A Światowa Organizacja Zdrowia wykreśliła homoseksualizm z listy chorób. I co z tego. Nich sobie światowe żydostwo steruje troluje swoimi międzynarodówkami, a my i tak wiemy jak jest. Kurwa to kurwa, a chory zbok to chory zbok.
Ty masz jakiś problem , gimnastyka na rurce faktycznie samo zło , nie chce wiedzieć co mówisz o basenie lub fitness . Pewnie problem i stulejka ciśnie
Janlew ta pani to nie jest żadna kurwa..... Kurwa daje dupy za pieniądze a ta pani wykonuje specyficzny taniec a to że niektórym staje a tobie nie z powodu stuleji i masz przez to problem z życiem i jesteś rozgoryczony...
Może by tobie staną jak by jakiś mulat się bujał nie wiem
Moja kuzynka tańczy na rurce, można powiedzieć że zawodowo a nie jest kurewką tylko pracuje w klubie fitness. Ona mi powiedziała że są międzynarodowe konkursy, sama na nie jeździ.
Oto próbka:
Jezeli myslisz ze pokazywanie krocza malym dziecia w szkole jest sportem to lepiej zdechnij razem z tym swiatem
takich zj***nych lewackich scierw jak ty jest juz zdecydowanie za duzo