Od razu jak usłyszałem że w polsce wyjebała 'rosyjska' rakieta to na myśl mi przyszło pytanie, po co? a nawet jeśli byłaby zabłąkana, to jakie było prawdopodobieństwo że akurat zajebie w człowieka? O.o wali na kilometr wciągania nato w wojenke przez ukrów
Od razu jak usłyszałem że w polsce wyjebała 'rosyjska' rakieta to na myśl mi przyszło pytanie, po co? a nawet jeśli byłaby zabłąkana, to jakie było prawdopodobieństwo że akurat zajebie w człowieka? O.o wali na kilometr wciągania nato w wojenke przez ukrów
pierw "rosyjska" teraz juz "rosyjskiej produkcji" xD nawet gdyby ukry nie chcacy w nas wyj***ły to karakany w sejmie pewnie zamiota pod dywan zeby ukruw nie stresować xD
teraz będą prężyć te swoje ciasne umysły, rady, komisję narady, ważne by co spotkanie cash leciał...
najgorsze jest to że ruskie już wiedzą jaką mamy obronę lotniczą, tak jest patrioty Narwy, Warty Wisły i co?
i kurwa gówno, rakieta przylatuje sobie w gości jak w huj w pizdę dziwki, otwarte zapraszamy !
I ty masz prawa wyborcze o zgrozo… patrioty mają zasięg do 160km, nawet jeśli by zareagowały to teraz pomyśl, 5km od granicy rakieta leci 20 sekund, zdążysz w tym czasie spuścić wodę w kiblu i do połowy się podetrzeć
Pisowska bolszewia podkuli ogon i pomerda ogonkiem na wschód warcząc na UE. Oni tylko kobiety na manifestacjach w obronie praworządności potrafią pałować