Obrazek
Ty tak na serio? To ty nie byłeś w Rosji, bo nie wiesz, że codziennie ginie np w komunikacji miejskiej co najmniej kilka imigrantów o ciemniejszej karnacji, a policja nawet nie pyta się świadków kto to robi. O tym co się dzieje w urodzinki Hitlera wspominać nie będę... Taka tolerancyjna jest Rosja.
Zasiłki w Dagestanie czy Czeczenii? Tego nie wiem, bo nie jeżdżę w takie zadupia, a skoro ty jesteś taki obeznany to wrzucaj źródło. Ale wiem, że Rosja po główce ich na pewno nie głaszcze:
konflikty.wp.pl/kat,1020229,title,Rosja-sciaga-tysiace-zolnierzy-do-Da...
No ale atakowanie mnie bo się brzydzę ludźmi którzy cieszą się z tragedii zwykłych Rosjan najlepsze, co nie?
Buahahahaha... wiedziałem, że polactwo od razu zacznie coś pierdolić, że nie żal Rosjan. Szkoda tylko, że teraz jest to jedyna siła, która walczy z tak bardzo znienawidzonymi przez was muzułmanami.
No ale widać grupa polskich śmieci nadal uważa, że Rosjanie są winni temu że są jebanymi nieudacznikami i wszystko co złe podpisują pod Rosjan
Tak na marginesie mam nadzieję, że Putin kiwnie palcem i rozpierdoli te jebane Czeczenie i Dagestany...
Ramzan Kadyrow, człowiek który pierwszego Ruska zabił w wieku 16 lat, dostał gwiazdę bohater Rosji?
Czemu Rosjanie nazywają Moskwę "Maskwabadem"?
Czemu w Groznym stoi jeden z NAJWIĘKSZYCH i NAJDROŻSZYCH meczetów na świecie?
Piękny i pachnący meczet "Serce Czeczenii" w centrum "pokonanego" Groznego.
Dodam coś od siebie. Oczywiście odbudowany przez Rosjan. Na zasadzie - patrzcie co możecie mieć, jak będziecie "grzeczni".
Ale wcale się nie zdziwię, jak @Tabernak i tak nie zrozumie co napisałeś.
To ludzie, z którymi nie ma żadnej dyskusji. Każde argumenty wprawiają takiego w szał. On i tak wie lepiej. Nie trać sił kolego. Jedyne co uzyskasz po wymianie zdań to obelgi. Wyzywanie od komuchów, lewaków, zdrajców i co tam jeszcze ślina na język przyniesie. Daj mu spokojnie podwieczorek zjeść, pewnie mama właśnie owsianki cieplutkiej przyniosła.
@tabernak
żal mi ciebie. Masz jakieś kompleksy i próbujesz coś komuś udowodnić a nawet nie wiesz za jakie pieniądze zostało odbudowane i jaki był cel. Z zasiłkami pierdolisz, bo sprawdzałem i dalej są głodowe.
Artykuł na wp to kalka źródeł TASS i Reutersa, ale jesteś gotów jak rasowy cebulak go zignorować bo nie pasuje do twojej wersji wydarzeń.
W Moskwie jest mnóstwo ciapatych bo to "prezent" po 10 ciapackich republikach typu Tadżykistan czy Uzbekistan. Nie oznacza to jednak, że Rosja z tym nie walczy. Na odwrót! Kto w ciągu jednej nocy wyłapał i deportował 500 ciapatych co pisali źle w internecie o Rosji? Kto co parę dni wydala uczennice które mają problem z ściąganiem szarf w szkole? Kto zakazał tłumaczyć Koran bo jest zbyt ekstremistyczny? ROSJA.
Odbudowali im miasto? Jebnęli najdroższy meczet? Super, ale większość z wyłożonych pieniędzy to petrodolary pochodzące z Czeczeńskich pól naftowych! Na dodatek piszesz tak, jakby Rosja ustępowała Czeczenii, a jak co przyjdzie do czego, to Konstytucja Czeczenii jest narzucona, a każda wzmianka o oddzieleniu od FR czy wprowadzeniu szariatu kwitowana jest ciosem w pysk. O tym, że Kadyrow to maskotka Putina wspominać nie będę.
Zamachy? Cóż, zamachy są nie tylko w Rosji. Idealne i nieskazitelne USA też kilka zamachów miały, mimo, że są niby najpotężniejszym gospodarczo i ekonomicznie krajem świata i wydają więcej w ciągu roku na szpiegowanie niż Polska zarabia w ciągu 5 lat. Zamachy to ogromny problem i bardzo trudno je wyłapać. Nie tylko Rosja ma z nimi problem - UK, USA, Hiszpania... przedtem Niemcy w Monachium... zawsze znajdzie się ktoś, kto będzie gotów się wysadzić czy podpalić tylko po to, żeby podkreślić swoją rację.
W sumie nie zaskoczyłeś mnie i pokazałeś skrajnie rusofobiczną postawę i dotykasz tylko jednej strony problemu, ignorując inne aspekty.
@polaczek88
Oj, chyba muszę przestawić się na styl pisania "dla idioty" bo normalnej mowy pewnie nie zrozumiesz wieprzu.
To że ci wysyłam link oznacza że dbam żebyś przeczytał co o tobie myślę i nie oczekuję odpowiedzi na pw bo i tak nic dobrego nie napiszesz. Wracaj do czytania Mein Kampf neonazisto.