Up_Velture...Nigdy i to nigdy nie miałem patologi w domu mimo, że dużo razy oberwałem, więc nie wiesz jak u mnie w domu było, jest i będzie bo nigdy tam nie byłeś.
Velture say: "To, że twój stary jak wracał po libacji na chatę i robił ci z dupska tartak to nie nasza sprawa..."
No właśnie jak nie twoja/wasza sprawa to po co se wycierasz mordę moim ojcem velture Frajerze ?
Posłuchaj śmieciu nie oceniaj i mieszaj do tego mojej rodziny/ojca((mnie to co innego)) bo ty go nawet nie znasz, więc nie wiesz jaki był i czym się zajmował, a zrobił ci krzywdę lub ubliżył ? Nie masz do tego żadnego prawa by sugerować, że mój ojciec był pijakiem, alkocholikiem. Ty się lepiej zajmij swoją rodziną bo jesteś od tego jak dupa od srania. Nie będe się zniżał do twojego poziomu jeśli jeszcze takowy posiadasz i nie będę wycierał swojej mordy twoją rodziną np. twoim skurwiałym synkiem. Więc patrz tam jako i trzym pysk majciarzu w sutannie. I uważej ko se bierzesz na pysk.
Chcesz to się możemy ogólnie spotkać velture zapraszam wskakuj w samochód i dawaj do Katowic. Co cwaniaku dupka cię zapiekła hehe kup se maść zresztą sam wiesz na co. To jak będzie chcę cie spotkać może w tym tygodniu??((pisze poważnie))
Dostawałem dość często wpierdol w domu pasem po dupie lub czymś innym nawet dużo razy mi się zdarzyło klęczeć na grochu
Z biegiem czasem zdałem sobie z tego sprawę, że po prostu był to taki okres w życiu dziecka
Nigdy i to nigdy nie miałem patologi w domu mimo, że dużo razy oberwałem