Wybacz Grammar Nazis, nie mogłem poprawić błędu, bo jest blokada przez 60 minut. Ale na następny raz twoim śladem najpierw wkleję do edytora tekstu i poprawię wszystkie błędy (niektórzy siedzą w pracy i na szybko odpisują ).
Chyba chciałeś powiedzieć "nigdy".
A czemu? Bo PRL rozleniwił Polaków, ludziom nie chcę się myśleć, media tak manipulują społeczeństwem, że każdy który nie zgadza się z obecnym systemem jest narażony na ostracyzm i wyśmianie.
Kiedyś miałem nadzieję, że wystarczy poczekać na pokolenie ludzi, które nie zaznało komunizmu, ale nie wziąłem pod uwagę, że indoktrynacja i manipulacja zdołają stworzyć z nich, albo "swoich" ludzi, albo obywateli, którzy jedyne co o polityce mają do powiedzenia to "nie interesuje mnie ona, przecież to mnie nie dotyczy, mam wiele innych zainteresowań, głosuje na PO, bo jeszcze PIS by wygrało".
W dobie destrukcji tożsamości narodowej, ośmieszania symboli, nieznajomości historii własnego kraju, niszczenia tradycyjnego modelu rodziny, oraz propagowania tolerancji i mniejszości kosztem większości prawdopodobieństwo stworzenia eurokołchozu, a następnie podbicie go przez Chińczyków, czy Arabów jest olbrzymie.
Wyobraźcie sobie, co by powiedzieli o dzisiejszej sytuacji dawni Europejczycy:
Anglicy, którzy z supermocarstwa upadli na samo dno, zalewani przez murzynów, czy Pakistańczyków;
Niemcy, którzy z jednego z najsilniejszych krajów na świecie, za 20 lat zaczną być mniejszością w swoim własnym kraju;
Francuzi, przez setki lat bastion chrześcijaństwa i rycerstwa, obronili swego czasu Europę przed Maurami, a dzisiaj, szkoda gadać;
Portugalczycy, Hiszpanie, Grecy, wielcy kolonizatorzy, dzisiaj sami kolonizowani, bankruci, nic nie znaczą;
Na końcu Polska, swego czasu jeden z najpotężniejszych krajów na świecie, potem symbol oporu przeciw najeźdźcy, podczas WŚ2 zadziwiliśmy świat swoją odwagą, niestety graniczącą z głupotą, dzisiaj naszym największym problemem jest krzyż w sejmie, albo legalizacja trawki.
Ale się rozpisałem, w sumie nie wiem po co, bo i tak większość to oleje, bo za długie, a reszta o tym za chwilę zapomni, ale mam nadzieję, że przynajmniej jedna osoba się dzięki moim wypociną przez chwilę się zastanowi i może zmieni swój stosunek do dzisiejszych czasów multi-kulti.
Gdybyście dobrze znali historię to wiedzielibyście, że jeszcze nigdy w historii nie żyło się w Polsce tak dobrze jak teraz.
Pierdolę Waszą prawicową ideologię. Jestem tolerancyjnym lewarem i w porównaniu do innych coś tam wiem i coś robię w moich przekonaniach.
[..]dzięki moim wypociną przez chwilę się zastanowi i może zmieni swój stosunek do dzisiejszych czasów multi-kulti.
Ty mi, natomiast się tak kojarzysz, jak widzę takie błędy ortograficzne.
Obrazek
Ale wiecie co, żart powtarzany dwukrotnie przestaje być śmieszny a powtarzany kilkakrotnie to już kopletna żenada, szczególnie że za pierwszym razem też nie byl w ogóle zabawny... więc zmieńcie płytę bo jesteście żałośni
Gdybyście dobrze znali historię to wiedzielibyście, że jeszcze nigdy w historii nie żyło się w Polsce tak dobrze jak teraz.
Jednak jako lewak (tak kurwa, jestem jebanym socjalistą - TYLKO KURWA NIE KOMUCHEM!)
stwierdzam, że mieszanie w to "tradycyjnego modelu rodziny" i uczenia tolerancji to taki stały POPeliniarski wzór argumentów pisowczyków, prawicy i centroprawicy, który sugeruje, że jak wejdą związki partnerskie to od razu świat się rozpierdoli, dzieci zabierze anioł śmierci a starcy będą robić w burdelach. To po prostu kurwa śmieszne! Tolerancja nie sprowadza się jedynie do homo czy religii ale także do poglądów.
Niestety charakterystyczne dla "prawych" obywateli jest założenie - ja jestem normalny, mnie się należy a pedałów spalić (słowa jakiegoś klechy).
(swoją drogą, katoliku najpierw idź posprzątać burdele, gwałty, pedofilie i układy mafijne w swoim kochanym kościele a potem wpierdalaj się jako idealny człowiek w sprawy innych ludzi).
Socjalizm - socjal=dla ludzi "inteligentni" ludzie .
Wcale Was patriotów kurwa nie obchodzi przyrost naturalny (bo niby homo go zaniżą! SICK!)
który Was obrzydza, i less gdzie każdy facet się jara (Ty też patrioto..) że dwie dupy się całują.
A jak już bijesz do poziomu życia w Polsce, to za chłopa pańszczyźnianego mimo, że w mordę obrywał i był wyzyskiwany to żreć coś dostał , coś na własną rękę upolował i żył.
Teraz jak się kurwa ma 420 dochodu na os. w rodzinie to jest się kurwa PONAD progiem ubóstwa i państwo ma Cię w głębokiej dupie.
W średniowieczu przynajmniej pan wiedział, że jak chłopa zapierdoli albo zagłodzi to mu nikt pola nie zaora, teraz państwo pierdolą takie rzeczy, 11-12% bezrobocia i tyle samo (+/- 3%) ludzi w szarej strefie/na czarno.
@up
pierdolę Cię serdecznie nie w dupę? pasuje? Tak wiesz... wewnętrznie mam na takich jak Ty wyjebane bo jesteś reliktem średniowiecznego myślenia acz toleruję Twoją chujową egzystencję .
Dzięki wolnej gospodarce nie wolno nam zatrzymać na naszych granicach skażonej żywności, którą importujemy. A żywność jest coraz bardziej skażona pestycydami, modyfikowaniem genetycznym, czy chemią spożywczą.
Oni do nas wysyłają żywność, a my MUSIMY ją przyjąć na nasz rynek.
Dziękuję za taką "wolność".
Kolejna propaganda dla wąskich umysłów.