U nas Trzasku tęczową flagę wyświetla na cały PKiN, więc troche trudniej zerwać to gówno
U nas Trzasku tęczową flagę wyświetla na cały PKiN, więc troche trudniej zerwać to gówno
OpisA jak tam Wawrzyk? Po ile teraz wizy chodzą? Ilu lekarzy i inżynierów wpuścili morawiecki i obsrajtek do budowy orlenu w Płocku? W tvp szambo wam o tym powiedzieli czy zamiecione pod dywan i dalej pierdolą wam bajeczki na dobranoc o tym jaki to piękny dobrobyt tu mamy za rządów kurdupla w obsikanych portkach?
Tak jak jadę po stadnych zachowaniach smoluchów, tak tu WIELKIE BRAWA dla tej pani. Mam tez wielką nadzieje, że na Off'ie, rosły synuś jednak zapie**olił lepę na ryj postępowej Pani pedagog. Nawet nie za żałosne ideolo. Ot, choćby za nieuprzejme zwracanie się do matki.
1-2 pokolenia prania mózgów i czytania równościowych czytanek przez dragqueenów w szkołach i sami się zdziwicie, kiedy dzieciaki, wnuki będą Nas miały za wsteczniaków z ciemnogrodu. Te progresywne, postępowe k***y wiedzą co robią. Precyzyjnie lokują środki, żerując na cechach typowych dla młodych ludzi. Na naiwności, idealizmie, wielkoduszności, wspaniałomyślności. Każde euro od Sorosa jest inwestowane w formatowanie przyszłych pokoleń. Przyszłych pokoleń lemingów.
BTW
Żeby nie było, że Zjednoczona Prawica jest lepsza, to (nie wiem czy wiecie) ale pragnę poinformować, że Polska jest liderem jeśli chodzi o zmianę prawa w celu wprowadzenia pieniądza elektronicznego i całkowitego odejścia od gotówki. Matołuszek na potrzeby kolegów z Davos ma całkowicie odmienną narracje, od tej niż ta, Bogo-ojczyźniana, prezentowana przez "dziennikarzy" z Woronicza.
Na FB mi wyświetliło filmik w podobnej tematyce z tymże tym razem nyga pruł się o zaimki i twierdził, że jest "nią".Baba była ta sama,klasa też.Stąd wniosek,że to jakiś zjebany łańcuszek filmów klejonych o podobnych tematykach i o ile tematyki poruszane należy poruszać o tyle gardzę takimi fejkami.