Zawsze się zastanawiałem, po co ludzie łowią ryby, po co strzelają do zwierząt. Jeszcze jak są głodni to można zrozumieć, ale ci na filmie na zagłodzonych nie wyglądają. Tak, że chuj im w dupę i kotwica w plecy.
Zawsze się zastanawiałem, po co ludzie łowią ryby, po co strzelają do zwierząt. Jeszcze jak są głodni to można zrozumieć, ale ci na filmie na zagłodzonych nie wyglądają. Tak, że chuj im w dupę i kotwica w plecy.
Zapomniałeś dopisać że studiujesz prawo, jesteś wege, pijesz mocz w Starbucks i r*chaja cię w dupe
To człowiek dopiero jak jest "zagłodzony" to może zapolować? Nie można tego robić regularnie, żeby właśnie nie doprowadzić do głodu? Co za zjebane lewackie myślenie, jesteś weganinem? Człowiek jest drapieżnikiem, gdybyśmy mieli jeść liście to mielibyśmy 2 żołądki i uzębienie bez kłów
może BYLI GŁODNI i mieli ochotę na świeżego leszczyka, albo inną rybkę, którą można przyrządzić w całkiem smaczny sposób?
jak ci to przeszkadza to idź wpierdalać trawę, albo inny karton gdzie indziej ty tolerancyjna postępowa bezpłciowa istoto
swoją drogą "kotwicę" to jeden z nich zarobił dwa razy w łeb