Ciebie samego powinno to obchodzić.
W Polsce jest coraz więcej ludzi, którzy dla władzy są takimi "czarnuchami". Możesz stać się jednym z nich.
Każdego to obchodzi na filmie widać, że najbardziej obchodzi ludzi którzy bronią swojej posesji/osiedla.
Ludzie z bronią w ręku to hasło właśnie wzięli sobie do serca i postanowili chronić swoje życie, bo drugiego nie będzie.
I jak widać robią to skutecznie a o to przecież chodzi.
Polaczki sikają po nogach z wrażenia bo władza otworzyła ogień do ludu, klasyk Jak wasi rodzice strzelali w kopalni Wujek to pewnie pękaliście z dumy.
Tak czy siak największy śmiech ogarnia gdy kuce coś pierdolą o "lewactwie sponsorowanym przez antifę" walczącym z mesjaszem Trumpem by zrzucić go z redpillowego szlaku. Wiecie że w tym kucowym imperium białych zostało w porywach 50%?
Czyli to są ci "dobrzy ludzie z bronią" w Krainie Wolności. Na początku myślałem że to Kosowo czy RPA ale nie, to w zdychającym mocarstwie walczą ci których stać na naboje z tymi co mają kije w ręku. SUCH CIVILIZATION, SO MUCH FREEDOM
Mnie smiechem ogarniasz ty. Jak nie masz nic przeciwko że stado nierobów okrada ludziom dorobki życia to wejś sprzedaj wszystko co masz i odrazu przelej na nich kase. Oszczędzisz im czasu na wybijanie szyb i włamanue ci się do chaty. Ludzie normalni chcą żyć w spokoju, a patola biega po ulicach i rozpie**ala co sie da razem z szabrowaniem. Gdzie tu jest protest? Mają problem do władzy to niech władzy utrudniają życie a nie zwyklym obywatelom co zapie**alają na ich socjale.
Mnie smiechem ogarniasz ty. Jak nie masz nic przeciwko że stado nierobów okrada ludziom dorobki życia to wejś sprzedaj wszystko co masz i odrazu przelej na nich kase. Oszczędzisz im czasu na wybijanie szyb i włamanue ci się do chaty. Ludzie normalni chcą żyć w spokoju, a patola biega po ulicach i rozpierdala co sie da razem z szabrowaniem. Gdzie tu jest protest? Mają problem do władzy to niech władzy utrudniają życie a nie zwyklym obywatelom co zapierdalają na ich socjale.