ale ty jestes debil, obrocila sie w prawa strone zeby spojrzec? skad miala wiedziec ze jakis debil twojego pokroju zacznie wyprzedzac na ciaglej na pasach. ten traktor w twoim nicku uzmyslawia mnie ze jestes wiesniakiem ktory jezdzi najebany po lesie c360. w sumie to zostan w tym lesie "karaluchu" bo to twoje naturalne srodowisko
Pierdolone karaluchy. Nawet się taka kurwa nie rozejrzy. Kierowca powinien jeszcze jej zajebać kopa w ten pusty łeb, ale zaraz oczywiście zlecą się pedalskie zlewaczone łby i będą bronić pieszego karalucha i wieszać psy na kierowcy. Nie ma już dla was ratunku, socjalistyczne ścierwa.
Widać że sam jesteś debil bo gdybyś używał mózgu to byś spoglądał i w jedną i w drugą stronę. A jak ktoś używa mózgu tak jak ty to wygląda to tak jak na tym filmiku. Nie bronię dzieciaka bo doświadczenia nie ma życiowego ale ty powinieneś być mądrzejszy
ale ty jestes debil, obrocila sie w prawa strone zeby spojrzec? skad miala wiedziec ze jakis debil twojego pokroju zacznie wyprzedzac na ciaglej na pasach. ten traktor w twoim nicku uzmyslawia mnie ze jestes wiesniakiem ktory jezdzi najebany po lesie c360. w sumie to zostan w tym lesie "karaluchu" bo to twoje naturalne srodowisko
kierowca powinien uważać! powinien zwolnić gdy widzi przejscie dla pieszych... kierowcy wina a nie dziewczyny!
Podwójna ciągła kurwa.... Co ty prawko robiłeś kurwa w Etiopii czy w paczce fajek znalazłeś?
Jak nie wiesz co oznacza podwójna ciągła to się zapisz na lekcje jazdy.
ty kurwa debilu a w którą strone miała patrzeć ,w niebo czy samolot nie leci?
Według kretyńskiego prawa, tak.
O kurwa, namalowana kreska, jak ją przekroczysz to trafisz do piekła. Ty to pewnie popierdalałeś w masce po lesie, bo tak kazali.
W obie kurwa, w obie, a debil to cię strugał, kmieciu.