AC 3 epicka gra, ktoś ci bzdur naopowiadał ;d
ponad 20h gry to mało jak na zwykłą grę akcji ? To bardzo dużo. Osobiście uważam, że AC 3 to jedna z najlepszych gier 2012, Conor rozpierdala system, zajebista postać, zajebiści i barwni towarzysze, Ojciec Conora to strasznie zajebista postać, Lee to zajebisty czarny charakter, dużo zwrotów akcji, grałem w to jak pojebany, a jak ktoś pisze, że gra jest średnia albo mierna to chyba nie czytał dialogów i grał bez głosu, zamykając oczy na cut scenkach.
Epicka ? To widzę, że nie wymagasz zbyt wiele, AC3 jest mierne - te same błędy co poprzednie części i przede wszystkim gra jest mega krótka. Pozdrawiam mojego kumpla, który tak się grą podjarał, że kupił jakąś edycje za 300 zł, jakie było jego rozczarowanie gdy wygrał grę w 2 dni
ponad 20h gry to mało jak na zwykłą grę akcji ? To bardzo dużo. Osobiście uważam, że AC 3 to jedna z najlepszych gier 2012, Conor rozpierdala system, zajebista postać, zajebiści i barwni towarzysze, Ojciec Conora to strasznie zajebista postać, Lee to zajebisty czarny charakter, dużo zwrotów akcji, grałem w to jak pojebany, a jak ktoś pisze, że gra jest średnia albo mierna to chyba nie czytał dialogów i grał bez głosu, zamykając oczy na cut scenkach.
Błędy poprzednich ? Jakie ? Owszem były jakieś błędy ale to takie pierdy, na które nie zwracało się uwagi przy zajebistości całego dzieła.