Już niedługo u nas
A myślisz, że ktoś ich będzie pytał z przydziału kwotowego? Debile u nas wyjebali do kosza referendum, w którym mieli okazję zaprotestować... Wyślą nam ich teraz z uśmiechem na mordzie.
Godzina 19:00 podjechały dwa patrole pod hotel w którym pracuje, alert terrorystyczny 4 poziomu. Jak kończyłem zmianę o 23:00 wciąż siedzieli pod hotelem, dobre chłopaki trochę z nimi pogadałem. Sprawa wygląda tak że parę dni temu paru Szwedów spaliło Koran na filmiku i wrzucili to do neta, w ramach zemsty brudas stwierdził że będzie to dobry moment na odwet gdyż akurat trwal mecz Szwecja - Belgia i poszedł strzelać z AK. Podobni kierował się w stronę stadionu na którym już działa się rozruba.
Tak kurwa, już od dziś. A jak nie? To będziesz zawiedziony?
Gówno warte było to referendum, w Unii nie tak się walczy o swoje interesy. Pisiaki nigdy nie walczyli, potrafią tylko szczekać na Brukselę i na Niemca ku uciesze idiotów.
Czyli kretyn, krótko mówiąc. Na Sadolu też takich pełno, tylko wygięci w drugą stronę. Dlatego zmieniłem zdanie w sprawie powszechnego dostępu do broni. Kiedyś byłem za, ale po tym co tu czytam, jestem przeciw. Broń w rękach prawicowego kretyna to zagrożenie większe niż zużyty granatnik w rękach komendanta policji.
A myślisz, że ktoś ich będzie pytał z przydziału kwotowego? Debile u nas wyjebali do kosza referendum, w którym mieli okazję zaprotestować... Wyślą nam ich teraz z uśmiechem na mordzie.