@kickyourheadoff
Dokładnie tak, jak rozpisuje to twój diagram.
Z ewentualną korektą: banda znudzonych frajerów bez pomysłu na życie, szukających okazji by komuuś wpierdolić.
Niejeden z nich z chęcią umoczyłby po pijaku w jakiejś czternastce.
Chciałbym żeby twórcy tej grafiki ktoś wyruchał porządnie dzieci, które będą miały traumę do końca życia, które zakończą samobójstwem z powodu nie radzenia sobie z ww zajściem.
Serio nie rozumiem jak można mieć problem do osób, które poświęcają swój czas by wybić im z łbów myśli, które mogą zniszczyć bądź zakończyć życie dziecka
nie wiem skąd ta niechęć do łowców pedofili powyżej. Nie lubię pedofili, nie mam nic przeciwko temu żeby ci z nich, którzy polują na dzieci dostali oklep. To że ci pedofile to debile, tylko źle świadczy o policji dla której są nieuchwytni.
Lepiej łowić pedofilów w wolnym czasie niż pić browary pod sklepem albo grać całe dnie w gry komputerowe.
Nie każdy może leczyć ludzi, tworzyć dzieła sztuki i odkrywać nowe technologie budując lepsze jutro, tak jak wy szanowni użytkownicy Sadistic, którzy z taką pogardą o łowcach pedofili wypowiedzieli się powyżej.
wg mnie CI samozwańczy łowcy, to też lubią na dzieci "popatrzeć". Tylko mają wytłumaczenie, żeby móć "swobodnie" obcować z podejrzanymi treściami. Wolę całe dnie grać w gry, niż strugać debila, społeczniaka.