Tak pieprzycie na tą babę, ale miała trochę racji. Złodziejaszki kupują za nasze ciężkie pieniądze nieoznakowane radiowozy, których celem jest przede wszystkim jak największy zysk, jednak gdy potrzebujemy policjanta to oczywiście go nie ma. Sami na pewno znacie miejsca gdzie strach się pokazać u siebie w okolicy, widzieliście tam policjanta/strażnika wiejskiego? Oczywiście, że nie bo zajęci są zarabianiem kasy. Sam nie znam miejsca z filmu, ale wygląda to tak jakby były tam akurat roboty drogowe i jest tymczasowy zakaz skrętu, kto wie czy nie przedawniony. Ja przez ostatnie pół roku wjeżdżałem na swoją ulicę na zakazie bo jakiś kretyn go postawił i zpomniał zdjąć po robotach. Naturalnie mandat bym jakby co dostał.
Baba nieco przegina ale ma trochę racji. Już kij z tym zakazem, ale za defaultowe ustawianie się na lewym pasie bym jej 1000zł zajebał.
Kurwa co za historia, 21 latek jezdzi samochodem byłej dziewczyny, a w domu ma żone z trójką dzieci a najstarsze 9 lat?? O co tu kurwa biega?? Mnie ostatnio złapali za przekroczenie prędkości to nie byli tacy mili