Dwóch rzezimieszków udaremnionych. Szli z maczetą i mieczem po ulicy i zaatakowali człowieka siedzącego naprzeciwko budynku. Prawdopodobnie Południowa Ameryka ponownie. Jeden z maczetą próbował wojować na psiarskiego, który miał broń palną Najpierw wyłapał strzał w nogę a potem w szyję. Z resztą, endżoj bo sama sprawiedliwość na tym filmie
W spojlerze oryginalny opis nie wnoszący żadnych szczegółów zajścia. Pozdro Jimmi
W spojlerze oryginalny opis nie wnoszący żadnych szczegółów zajścia. Pozdro Jimmi
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Abraxus napisał/a:
U nas policjantom zrobiliby sprawę za morderstwo. Nawet w Afryce są inne standardy prawa i bezprawnie nie ustępuje prawu. Więc żyjemy w kraju bardziej dzikim od Afryki.
No to wypierpapier stąd do Afryki. Zbierz jeszcze przed wyjazdem grupkę podobnych tobie i won. Będziecie żyć w bardziej cywilizowanym według was państwie, a w Polsce średnie IQ podskoczy.