Chuja wiesz w nogach spisz.
Nic nie mozemy zrobic? O Samochodzie opancerzonym Dzik pewnie nie slyszales? O Turze, Turze 2, Świstaku, Rysiu i Żubrze pewnie tez nie. A to tylko od jednej firmy. Bron tez mamy swoja. Fakt, niektore sa inspirowane bronia zagraniczna, ale wiekszosc to POLSKA konstrukcja. Beryl, Grom (chodzi mi o wyrzutnie rakietowa, nie o jednostke), MAG, RGP-40, PM-84, PMM, PKW BOR, PWKW TOR i w chuj innego sprzetu. Podsumowujac: NIE PIERDOL, pajacu.
i pewnie myślisz że nasz polski sprzęt rozpierdoli w drzazgi sprzęt amerykaninów??? ,,pajacu" ? jak tak to spoko ale prawda jest taka że jesteśmy 100 lat za arabami i murzynami
pogódź się z tym a nie pajacuj a jak masz inne zdanie jak tak kochasz ten kraj to w imie polski strzel sobie w łeb
pl.wikipedia.org/wiki/AHS_Krab
Ani jednego czołgu nie widziałem na tym filmiku. Same LAV i mobilne wyrzutnie rakiet.
Wikipedia mówi:
Nie znam się na tym, ale wydaje mi się, że to co widzimy w 02:04 można nazwać czołgiem...
A tank is a tracked, armoured fighting vehicle designed for front-line combat which combines operational mobility, tactical offensive, and defensive capabilities. Firepower is normally provided by a large-calibre main gun in a rotating turret and secondary machine guns