Gruzini "też nie lubią", to znaczy jak kto? Jak kacapskie ścierwa?
Poza tym, koleś który oberwał nie wygląda na Ukraińca i nie gada po ukraińsku, czyli to też raczej Gruzin.
Nie wiem.co to za jaja są. Sadol zmienił się w jeden z najbardziej proukraińskich portali z wpisami dziwnych, ukrainofilskich osobników, gotowych robić gałę ukraińcom o każdej dnia i nocy. Dodatkowo każdy kto nie kocha ukrainy w równym stopniu zostaje przez nich nazwany ruską onucą (przy okazji ruś już dawno nie istnieje, debile)... Skąd ten język w ogóle? Ktoś może wiedział co to jest ruska onuca przed tym konfliktem???Orka??? Nadmiar tych komentarzy, szczególnie na sadolu budzi wątpliwości ponieważ niezgadza się z ogólnym podejsciem spoleczenstwa do ukraincow - wiekszosc nas ma ich w dupie , podobnie Rosjan. Same ukry już wszystkich wkurwiają i to ciągłe wystawianie ich w polsce na piedestałach. Nawet na jebanej eurowizji babka dająca głosy za Polskę musiała cała wejść w dupę ukrainie zanim zaczęła mówić o punktach. Wszystkich to wkurwia. Wy piwniczane płatne świerwa i ukraincy wchodzący na ten portal opanujcie sie z tą propagandą. Jeśli ktokolwiek dostaje w ryj na filmiku to super, ale jak Ukr to już płaczecie i kwiczycie. Jesteście żałośni #hatfu
Wojna??? Kurwa broń Swojego kraju pizdo!!! Kurwa zajebana w dupę mać!! Ps widzisz młodego Ukra... 17-18 lat w Swoim mieście?? Wyjeb mu lepa za to, że nie broni swojej ojczyzny!! Kurwa jak by ktoś Nas zaatakował to bym kurwa bronił i chuj, że jebany pis tu króluje... Potem byśmy ich zajebali!! PS to jest przekaz do ukra... co uciekają. I nikogo z PL nie obrażam
wiekszosc nas ma ich w dupie , podobnie Rosjan
Od dwóch tygodni na Sadolu i już będziesz nam mówił, że ktoś coś TEŻ robi, sugerując że tutaj nikt Ukraińców nie lubi? Tak manipulują ruskie trole, sprawiając wrażenie szerokiego poparcia w społeczeństwie dla swoich treści.
Zgadzam się, że mnóstwo anty-ukraińskich i prorosyjskich kont tutaj nie dość, że niepoprawnie pisze po polsku (składniowo ) to dodatkowo są młode i losowe.
I zgadzam się w 100%, że sekcja komentarzy tutaj wygląda jak banda gimnazjalistów albo dzieciaków z podstawówki, którzy pierdolą coś tylko po to, żeby koledzy (którzy też tak pierdolą) im przytaknęli XD
Z początku myślałem, że to w większości idioci, ale po czasie się zorientowałem, że to smutni ludzie, którzy szukają pocieszenia w internecie XDDD
No nic, miałem nie wchodzić w komentarze, ale chciałem zobaczyć czy ktoś przede mną sprostował, że gościu nie jest Ukraińcem