Wszędzie widzicie tylko Ukraińców
Kto widzi? Ruskie trolle czy chodzący kanałami polskojęzyczni podludzie, spierdoliny poubeckie, dla których to forum to ostatnie miejsce gdzie mogą pisać swoje wysrywy, bo na ulicy za swoje komentarze dostaliby momentalnie z liścia. Połowa kont tutaj jest z generatora, reszta to przejęte konta ze zhaxowanej bazy, bo ta strona i jej zabezpieczenia są z czasów Króla Ćwieczka.
Z początku myślałem, że to w większości idioci, ale po czasie się zorientowałem, że to smutni ludzie, którzy szukają pocieszenia w internecie XDDD
Zgadzam się, że mnóstwo anty-ukraińskich i prorosyjskich kont tutaj nie dość, że niepoprawnie pisze po polsku (składniowo ) to dodatkowo są młode i losowe.
I zgadzam się w 100%, że sekcja komentarzy tutaj wygląda jak banda gimnazjalistów albo dzieciaków z podstawówki, którzy pierdolą coś tylko po to, żeby koledzy (którzy też tak pierdolą) im przytaknęli XD
Z początku myślałem, że to w większości idioci, ale po czasie się zorientowałem, że to smutni ludzie, którzy szukają pocieszenia w internecie XDDD
No nic, miałem nie wchodzić w komentarze, ale chciałem zobaczyć czy ktoś przede mną sprostował, że gościu nie jest Ukraińcem