Przeciętny majątek Szwajcara to 1,5 mln zł. Jak oni to zrobili bez UE? .
1. Szwajcaria jest neutralna od 1815 roku. Kiedy my się zabijaliśmy o pierdoły - oni pierdzieli w stołek i czekali na bogatych uchodźców. (więcej o tym w linku na dole)
2. Skarbonka różnych dyktatorów przez tajemnicę bankową. Zgadnij gdzie naziole trzymali złoto z całej Europy, no?
- ciekawy artykuł, jeśli tylko rozumiesz.
3. Uczelnie szkolące wielu s-synów. Jeden z ost. znanych absolwentów - Kim Jong-Un.
4. Szwajcaria od 20 maja 1992 roku ma umowę o handlu z UE - ruch jest bezwizowy.
Jak mawia kolega żyjący w Szwajcarii i mający tam szwajcarkę za żonę - to nie Szwajcaria ma banki, tylko banki mają Szwajcarię. I tyle w temacie.
Przeciętny majątek Szwajcara to 1,5 mln zł. Jak oni to zrobili bez UE?
No i widzisz, do wzbogacania się państwa nie jest potrzebne członkowstwo w UE.
Bądź Europejczykiem
Idź na lotnisko
Zostań wysadzony
Idź do metra
Zostań wysadzony
Idź na koncert
Zostań zastrzelony
Narysuj Mahometa
Zostań zastrzelony
Wyjdź na ulicę
Zostań zgwałcony
Powiedz że przyjmowanie muzułmańskich imigrantów to był głupi pomysł
Zostań aresztowany za nietolerancję
Poczytaj w necie. Wszyscy wiedzą jak. Złodziejstwen, oszustwem, lichwa.
A Norwegia? Znaleźli ropę.
Polska nie ma złóż ropy, nie kradlismy, nie napadalismy na innych więc jesteśmy zdani na pracę i pomoc UE.
Na szczęście UE przyjęła do siebie ten polski kurwi dołek Polaków biedaków i dzieli się swoją kasa bez UE polska była by dalej w epoce kamienia lupanego
W dzisiejszych czasach jest.
Poczytaj w necie? Wystarczy, że kupie produkty ze Szwajcarii, np. ekspres do kawy marki Jura. Porządne produkty sprzedają to i gospodarka ma się dobrze. Oczywiście bankowość tez robi robote, a przede wszystkim ta ich tajemnica bankowa, gdzie każdy kto wypierze pieniądze mógł je u nich spokojnie trzymać. Tak chcieli i tak robili.
Jesteśmy zdani na pracę UE? Co?
Starałeś się kiedyś o dofinansowanie z UE? Na początek przyszykuj kilkadziesiąt tyś. na start dla urzędników, żeby w ogóle brali twój projekt pod uwagę, a i tak nie masz pewności, że dostaniesz dofinansowanie. Nawet jak dostaniesz, to później znów płacisz procentowo haracz dla urzędników.
Dobry był projekt Innowacyjna Gospodarka w biznesie czy coś takiego, listy firm nie mogę znaleźć, bo nie mogę się dokopać do tego projektu, ale tam nieźle wypompowali z 300mln złotych. Kilkaset firm dostało po kilkaset tyś. zł. każda. Oczywiście po 2-3 latach, firmy i strony www przestawały istnieć, a pieniądze rozeszły się po "programistach", "informatykach".
Oczywiście można pieprzyć jak to UE rozdaje kase, ale jak się nie zagłebia w temat to myśli się, że to wszystko jest kolorowe i piękne.
Nawet jeśli Polska znalazłaby rope, to bardzo szybko znalazłaby się firma zachodnia, która tę ropę by jeszcze nam sprzedawała. Oczywiście we wszystkim by pomogła ta wspaniała UE.
Napiszcie jeszcze, że jesteście za wspólną armią UE i to mi wystarczy, żeby stwierdzić jacy tępi jesteście.
Mam wykupiony prywatny pakiet medyczny więc do specjalisty czekam Maks 3 dni. Ale faktycznie sytuacja służby zdrowia jest fatalna. I nie jestem trolem pisu bo akurat nienawidzę pisu. Po prostu mówię że od czasu UE mi się żyje dobrze. Ale raczej to zasługa moich decyzji a nie partii rządzącej
Jak Ci źle w Polsce i UE to zawsze możesz się przenieść na Białoruś. Mi w Polsce żyje się bardzo dobrze, ceny są jakie są ale i zarobki są większe więc stać mnie na wszytsko co potrzebuje