trzeba być upośledzonym by przyjąć akurat to za prawdę, pomyśl jeden z drugim zamiast bezmyślnie stawiać piwa
Mój kuzyn przyjął trzy rodziny Ukraińskie, i nie ma z nimi problemu, mało tego, nawet jemu pomagają, dbają o porządek i uczciwie pracują, dzieci chodzą do szkoły, ja rozumiem że komuś może się trafić jakaś patologia, ale to jest raczej promil, ostatnio dwóch mężczyzn pojechało walczyć, zostały się kobiety, dzieci i młode chłopaki które utrzymują rodziny. Naprawdę mają wielkie jaja, nie to co te polskie genderowe pizdeczki w rurkach, ogłupione lewackim LGBT++++.
Ciekawe czy jeden z drugim napierdalający na ukrainców byliby tacy cwani, gdybyśmy wlasnie mieli przy bugu 200tys armię rosyjską (gdyby ukraińcy szybko ulegli i ruscy przeszliby bez strat przez ich terytorium) planującą ataki na lublin, zamosc i w strone rzeszowa?
Pomijając to, ze filmik to pewnie jeden z wielu fejków to jednak ta cała sytuacja pokazuje ile w polsce mamy niemyślących debili, dobrze że chociaz rządzący w tej całej sytuacji odpowiednio zareagowali.
A w bajce z nagrania były?
Skąd wiadomo, że tam byli Ukraińcy? Dlaczego mam wierzyć, jakiemuś anonimowemu typowi?
Poza tym, nawet gdyby to byli Ukraińcy, to jaki jest odsetek takich sytuacji? Myślicie, że Polacy nie są w stanie zostawić takiego syfu w mieszkaniu?
Ładnie tu odkleiło ludzi, rozumie nie lubieć Ukraińców ale wychwalać Rosję w komentarzach? xd co się stało na sadolu przez parę tygodni jak tu nie zaglądałem
Ja zatrudniam u siebie Ukraińców i widzę różnicę w ich zachowaniu - kiedyś i dzisiaj . Części z nich naprawdę się popierdoliło w głowach .
Faceci zamiast walczyć tam za swój kraj to tutaj grymaszą i uważają że się im powinno płacić za nic nie robienie bo są z Ukrainy . Uważam że takie sytuacje jak ten filmik to żaden fejk .
Znajoma mojej mamy wzięła kilku upadlińców pod dach na początku wojny. Jedna z bab ściągnęła sobie resztę rodzinki i zaczęły się odpierdalać libacje. Do tego jak koleżanka chciała ich wyjebać, to się postawili i dopiero policja wypierdoliła tę stepową dzicz. Pluję na upadlińców i wszystkich Polaków, którzy im się podlizują.
No i ma za swoją naiwność. Masza, Sasza i Roman, którzy powinni zostać w kraju i bronić ojczyzny, a jeśli dostali się za granicę to znaczy że nielegalnie lub przez łapówkę, bo Ukraina zabroniła emigrować dorosłym mężczyznom.
ukraińskie trolle już piszą że to fejk xD
Nie wiem skad tu kurwa tylu obrońców tego ukraińskiego ścierwa Przykro mi się robi jak sobie pomyśle, że w ukrainach widzicie ludzi
@ukrainski_krôl ciebie albo odjebalo granatem od rzeczywistości albo i tu bez żartów rodzina w rosji, to akurat nic dziwnego bo kilku takich znam i oczywiście co można od takich usłyszec ? No właśnie coś podobnego jak od ciebie. Powodzenia tam w uwielbienu czerwonych, nam nadzieję że jednak to "bogactwo" kultury wschodniej pozostanie za granicami Polski
Edit: oczywiście konto swiezutkie, cóż za przypadek
Jak czytam te komentarze, to kurwa wy naprawdę jesteście taką jebaną polską patologią, myślicie że tacy z was chojracy, a tak naprawdę słabe biedne chujki z was!! Jestem pewien że nawet gdyby Polak potrzebował potrzeby to byście go najpierw ojebali, to właśnie są polacy kurwa. Zawistni, zazdrośni, biedni i głupi, przekonani o swojej kurwa nieomylności, geniuszu, wszystko wiedzą najlepiej kurwa!! Ćwoki z was tyle na temat. PS nie do wszystkich ten wpis, ale do tych którzy tak ubolewają nad tym że ktoś pomaga innemu człowiekowi! Psami was szczuć!!