JackCola napisał/a:
Dopóki UPAdlińskie zwierzęce odchody- omyłkowo tylko nazwane ludźmi, nie wyrzekną się banderyzmu, jako ideologii zbrodniczej, prawnie zakazanej, tak jak zrobili to Niemcy z nazizmem, to nie ma mowy o żadnej przyjaźni !
Baranie, po czynach człowieka oceniaj, Niemcy wyrzekli się nazizmu, ale jak widać z krwi im to nie wyszło, może nie mordują, ale cały czas razem z Rosją mają chęć podzielić między siebie Europę, idąc dalej gamoniu, Ukraińców znam może ze 100 i więcej, i zawsze kiedy się ich pytam o banderowców, to oni się śmieją z nas, oni nawet nie wiedzą kto to jest, ale są świadomi że ktoś postraszył polaków banderowcami, i zrobił to bardzo skutecznie, oczywiście że to Putin wraz z koleżkami całą historię wyreżyserował aby głupi polaczki się tym zainteresowali, polaków bardzo łatwo zmanipulować! Tyle na temat. Banderowcy to mały odłam ludzi, to historyczny incydent, moja rodzina też ucierpiała w Tarnopolu, musiała uciekać w czasie wojny, no i co z tego? Banderowiec został wykorzystany aby manipulować polakami, aby wpłynąć na stosunki między Polską a Ukrainą. PS a Lewacy, UE, Niemcy i Francja ruchają nas w dupska do dziś.....
Raflik napisał/a:
To na chuj sie przypierdalasz i odzywasz jak nie musisz a jeszcze masz czym, co zęby wygrałeś na loterii czy z pomocy dla powodzian dostałeś, że nie boisz sie pisać " jesteście taką jebaną polską patologią ". Także lepiej zamknij pizdę bo w dupie byłeś i gówno widziałeś.
Tylko że tam nie byli za darmo.
Jebany patolu, przestań się udzielać, zbyt inteligenty i wykształcony oraz bogaty jestem, aby wdawać się w taką tępą dysputę, ten temat ciebie po prostu przerasta. Możesz jedynie zaszkodzić, więc się nie udzielaj jeżeli nie rozumiesz o czym mowa.