Nie wolno mylić Obozu Narodowo Radykalnego z nazizmem bo nazi by chodzili z portretami adolfa a nie z biało-czerwonymi flagami i godłem Polski.
Mówimy Polska dla Polaków, bo nie chcemy żeby islamiści żerowali, robili zamieszki i kradli w naszym kraju.
Więc spytam inaczej: po co wam krzyże celtyckie na sztandarach? Czy to są polskie symbole? Jakoś w godle Polski nie widzę krzyża w kółku... A może dlatego, że swastyki są zakazane, co? I przed mediami się przecież nie powie: "Jestem nazistą". Lepiej mydlić oczy: "Jestem nacjonalistą, kocham Polskę"
ziemia dla ziemniaków.
u ciebie na wiosce islamiści robią zamieszki? przejebane tam masz. kurwa, ilu ty muzułmanów w życiu widziałeś? jak na razie to nas zalewa wszechobecny katolicyzm. panowie w sukienkach mają wpływ na rząd. ale to wam pewnie nie przeszkadza, że Polska jest kolonią Watykanu...
a zamieszki we francji razem z młodymi muzułmanami robią studenci i robotnicy... one mają podłoże socjalne.
ale wy narodowcy zawsze lepiej widzicie.
Akcja od 1:45
Grupa narodowców wbiega od boku w blokadę zorganizowaną przez lewicowców. Wcześniej lewica zapowiadała "fizyczną eliminację faszystów", a teraz (mając kilkukrotną przewagę) ucieka, a jakaś dziewczynka prosi policję o pomoc. Co w tym fajnego? Ano to, że zaraz potem krzyczy "antifa! antifa!", a na necie pisze o walce z policją.
Pozdro dziewczyny! Gratulację transparentu Dmowskiego, który zabraliście sześćdziesięcioletnim dziadkom