Nie dość, że brudnopis, to jeszcze niedorozwój (w sumie, masło maślane). Rozmawiał z najebanym i nic nie zobaczył i nie poczuł
Precz z takimi ludźmi.
Z wypowiedzi gliniarza rozumiem, że chwilę wcześniej go puścił, bo obiecał nie pajacować. Później wykurwił w betonek i bohatersko chciał spierdolić boczkiem. Jebać takich kutasów, bez honoru i umiejętności. 2 : 0 dla normalności. Najpierw żółty w Krakowie, teraz czerwony w Koszalinie. Mam nadzieję, że urodził się nowy czelendż - "rozpierdol se furę cioto jebana". Czekam na nowe odcinki.
Jedyne co mnie tu bulwersuje, to milicjant brudnopis. Co to kurwa za porządki, żeby milicjant miał jakieś jebane bohomazy na widocznych częściach ciała... Niech sobie śmiecie jebane jeszcze nakrętki od słoików powsadzają w pyski, jak bambusy z chatek z gówna.
Jedyne co mnie tu bulwersuje, to milicjant brudnopis. Co to kurwa za porządki, żeby milicjant miał jakieś jebane bohomazy na widocznych częściach ciała... Niech sobie śmiecie jebane jeszcze nakrętki od słoików powsadzają w pyski, jak bambusy z chatek z gówna.