Wysłany:
2015-01-27, 19:35
, ID:
3771385
11
Zgłoś
Ja w pełni popieram taką działalność! To, że banda pizd, godzi się na wykup licencji, pozwoleń, innych haraczy, mi nie imponuje, mam ich gdzieś. Pozwalają na to, że ich państwo w chuja robi, płacąc haracze na ZUSY, USy, NFZty, a jak zachorują to i tak gówno z tego mają, policja pomoże złodziejowi, albo nie zrobi nic umorzy postępowanie, komornik, okradnie Cię mimo, że nie masz długów, do specjalistę czekasz pół roku, lekarze nie mogą robić specjalizacji, bo nie ma kasy na rezydentury, a dyrekcje ww placówek wożą dupę limuzynami za 300 tys. zł. Jebać państwo w którym prokurator i sędzia rżną idiotów, jak cię pobito, okradziono z mienia o dużej wartości i jeszcze straszą pierdlem, za to iż wytykasz tym patafianom ich błędy, bo mimo bycia prawnikami, nie aktualizują swojej wiedzy, mają w dupie prawo procesowe i śledcze, bo nikt ich z tego szybko nie rozlicza. Pierdolić też pajaców z rządu, którzy opchnęli ruskim spółkę z patentami na grafen. Coś co mogło być tym czym jest ropa dla Arabi Saudyjskiej, kozojebcy są już sprytniejsi od naszgo rządu, bo trzymają ropę w ryzach, a nasz rząd? PIERDOLIĆ TAKIE PAŃSTWO, PO i PSL. Nie mam zamiaru, być jak reszta tych legalnych, ledwodyszących ekonomicznie frajerów, którzy nie robią nic, by nie dać się okradać!