Ależ wy się nic nie znacie. Eryczek ma wysoko postawionego starego czy wujaszka, w policji, woju lub prokuraturze/sądzie, i to w układzie co to niby słusznie po 1989 minął, a nie minął wcale. Małolat z policji z 1 belką mu koło dupy lata, a i ten drugi dobrze wie jak jest i też mu nic nie zrobi. Co najwyżej może mu powiedzieć "Eryk idź spać".
Ja rozumiem wszystko ,że ciezkie czasy , że ci "ludzie" nagrywają, że może koniec służby i szkoda se roboty robić. Ale do kurwy nędzy taką postawą młody pałkarz dał do zrozumienia patusowi 'legytymacya kurła, ja tu żondzem", że jego małpie harce są jak najbardziej na miejscu ,wyzywanie od kurw i cweli policjanta jest jak najbardziej na miejscu podczas interwencji, mogę robić kurła co chcem. Umundorowany policjant nie ma obowiązku pokazywac legitymacji ale nie o to tu chodzi , sebix powinien być za wsiarz ściągnięty ze schodów, po drodze porządnie zgazowany i spałowany jeśli dalej wyrażałby ochote do podjęcia walki i jestem na 100 % pewien że przy następnej wizycie u tego zjeba genetycznego bagiety miałyby lżej , nie będzie aferki na klatce schodowej, i nie będzie kolejnego żenującego dla policjantów filmiku.