1.XI — niech będzie i twoim świętem!Inteligent z Ciebie jakich mało. To czym w takim razie jest naiwność? Ludzie zaczęli tolerować za dużo i patrz co sie dzieje na ulicach, w urzędach, w Europie w stanach….
Słuchaj. Ja wiem że i wśród lewaków debili nie brakuje. Jakiś performanserów niszczących mienie czy sztukę dla wypaczonej wizji ochrony środowiska czy innych psycholi epatujących odmiennością w amerykańskich przedszkolach. Pisałem ogólnie o podziale mentalnym lewak-prawak. Nie o jednostkach skrajnych.
Aha, Ty tak serio. Wydawało mi się, że to sarkazm z tą inteligencją lewactwa. No więc nie, lewactwo dzisiaj jest zdecydowanie mniej inteligentne od prawactwa. Lewactwo jest dzisiaj na etapie betonu Kościoła Katolickiego wieków średnich. To że wykrzykują hasełka w stylu "zaufaj nauce" to piach w oczy i pucowanie się w przeświadczeniu o wyjątkowości i poczuciu bycia lepszym. Nauce się nie ufa, naukę bije się w twarz i szanuje za to, że wychodzi zawsze z podniesioną głową bez szramy. Lewactwo obecnie niszczy autorytet nauki i jej fundamenty. Jest większym zagrożeniem dla naszej cywilizacji niż KK w średniowieczu, a sami lewacy to bezmózgie drony, sterowane przez media i celebrytów dokładnie w ten sam sposób jak niegdyś robił to Kościół. Prawactwo ma więcej szacunku dla nauki niż oni. Tępić lewaków na każdym kroku dla dobra nas wszystkich!
A może jakiś przykład podasz co masz na myśli? Czy będziesz ogólnymi frazesami tylko operował jak Polkos001 powyżej? Co takiego strasznego robi lewactwo z nauką, że porównujesz je do krucjat przeciw "niewiernym" czy palenia czarownic (które z czarami miały tyle wspólnego co Bóg z istnieniem ) ?