Kurwa, posłuchaj w ogóle co ty piszesz. Przeczytaj sobie na głos, bo nie sposób siać taki ferment intelektualny i uważać to za spójną, skończoną wypowiedź...
Tak - miłość i przyjaźń. Nie wiesz w jakim to kontekście, więc się łaskawie odpierdol. Twój nick z mojego punktu widzenia jest jeszcze bardziej chujowy, bo nie oznacza nic sensownego. Jakiś niedorzeczny, jałowy bełkot (rodem z pierwszej wypowiedzi małego, niedorozwiniętego niemowlaka) z twoim rocznikiem na końcu. Brawo, masz się czym pochawlić.
Coś ci się ostro pojebało w bani. To nigdy nie była i nie będzie prawicowa, hipokryzyjna tuba propagandy narodowo-katolickiej. Nikogo kompletnie nie obchodzi czego ty tu chcesz albo nie, ludzie mają na to gładziutko wyjebane. Tu należy śmiać się z wszystkiego, a nie tylko z tych "innych"
Typowe lewackie gadanie, hipokryzją jest to, że plujesz na kraj który żyje wartościami chrześcijańskimi jednocześnie korzystając z prawa wolności do wypowiedzi stworzonego przez cywilizację europejską (chrześcijańską). Widocznie nie rozumiesz, że do własnego gniazda się nie sra. Nie rozumiesz, że tylko silna rodzina, silne społeczeństwo tworzone przez owe rodziny jest w stanie przeciwstawić się demoralizacji. Demoralizacji, która wchodzi do naszych domów bolszewickimi buciorami.
Kurwa, ktoś tu ma poważny problem z odróżnieniem internetu od prawdziwego życia...
PS. Europejska cywilizacja =/ chrześcijańska. M'kay? M'kay...
Racja, ja mam ugruntowane przekonania, mam twardy kręgosłup moralny, zarówno w internecie jak i w realnym świecie.
Cieszę się, że się przyznajesz, że nie masz nic do powiedzenia zgodnie ze swoimi przekonaniami... po prostu ich nie masz.
Europejska jest chrześcijańska, widocznie nie rozumiesz gdzie żyjesz .
No dawno żaden sadokatol mnie tak nie rozśmieszył O kurwa... czekaj, jeszcze otrząsnę się....... No dobra. Aaale przyjebałeś
Podziwiam Twój 'internetowy, kręgosłup moralny'. "Pedały do gazu". Jebać islamistów. Fajnie jest się śmiać z wszystkiego i z wszystkich, bo to najwyraźniej jest poza kwestiami objętymi przez Twój....... 'kręgosłup moralny'. Ale z nas?! Ktoś się z nas śmieje?! Jak tak można? Jak można mieć do siebie dystans?! Co to za zwyczaje? Serio, rzygam ludźmi z 'kręgosłupami moralnymi' takimi jak Twój. Po prostu gardzę nimi. Gardzę taką hipokryzją i obłudą bycia "prawdziwym Polakiem z potężnym kręgosłupem moralnym". Jebnij się w ten łeb, może to Ci otworzy jakąś klapkę, która Ci najwyraźniej przykrywa racjonalny punkt widzenia. Naprawdę, kurwa to że tu jesteś, piszesz podobne rzeczy i jeszcze chełpisz się swoją wielką moralnością jest obrzydliwe. O kant dupy rozbić taki kręgosłup moralny, nie masz się czym chwalić.
Mówiłeś o cywilizacji europejskiej stawiając pomiędzy nią a chrześcijaństwem znak równości. A to gówno prawda. Na szczęście świat nie jest czarno-biały. Nasza cywilizacja to przede wszystkim zbiór wielu tradycji i nałożenie się różnych kultur oraz światopoglądów, czego najlepszym przykładem jest święto, które niedługo będziemy obchodzić - święto które ma więcej wspólnego z pogaństwem niż dawnym chrześcijaństwem. Europa nie jest chrześcijańska, lecz świecka, aczkolwiek kultywujemy wiele zwyczajów, zasad etycznych oraz moralnych związanych z tą religią. Jasne jest, że Ty nie rozumiesz do końca gdzie żyjesz.