Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Mój ulubiony- CRKT M21-04, mam go przeszło 10 lat.
Ostrzałka- Spyderco Triangle.
Od kilku lat do lasu (poluję) noszę Magnum Boker Urban Tank. Zależy mi na tym, żeby po rozebraniu zwierza na miejscu można było łatwo go opłukać . Natomiast ostrzałkę stosuję tą samą, co TY
Ja od 11 lat używam tej samej, kupionej w Laponii, finki. Polecam do zadań codziennych/trekkingu, mała i poręczna, trwała, stal węglowa i trzpień który biegnie przez całą rękojeść.
Ja od 11 lat używam tej samej, kupionej w Laponii, finki. Polecam do zadań codziennych/trekkingu, mała i poręczna, trwała, stal węglowa i trzpień który biegnie przez całą rękojeść.
Helle Taiga. Plus Glock, custom od Karikera i kilka wyrobów Mory. Lubię noże
Od kilku lat do lasu (poluję) noszę Magnum Boker Urban Tank. Zależy mi na tym, żeby po rozebraniu zwierza na miejscu można było łatwo go opłukać . Natomiast ostrzałkę stosuję tą samą, co TY
Rat 3 dobrze służył . Bardzo dużo reklamacji - Boker Ceramic.
W ogóle temat rzeka etc.
Slaby jest ten koleś!!! Był w programie w USA i zrobił taką lipe że odpadł jako pierwszy masakra co on tam wystrugał hahahahahahahahahahaha leszcz i NAPEWNO NIE JEST NAJLEPSZY W POLSCE TU ROBIĄ Z NIEGO KOZAKA HAHAHAHAHAHA
Slaby jest ten koleś!!! Był w programie w USA i zrobił taką lipe że odpadł jako pierwszy masakra co on tam wystrugał hahahahahahahahahahaha leszcz i NAPEWNO NIE JEST NAJLEPSZY W POLSCE TU ROBIĄ Z NIEGO KOZAKA HAHAHAHAHAHA
Ja mam opinel 10. Nie jest moze zajebiscie taktyczny czy piekny. Ale na moje potrzeby wystarcza. W lesie i grzyby przebiorę i kiełbasę czy chleb ukroję. Brzydkie to to, ale trwałe, z 15 lat już mi wiernie służy.
Mieć takiego sąsiada z pasją to prawdziwy skarb. Wiem co mówię, bo jeden z moich zaczął się bawić w stolarkę na podwórku, a z racji ułożenia ulic wkurwiał dość sporą grupę mieszkańców. Zdarzało się, że zaczynał napierdalać o 6 i kończył przed 24 przez cały tydzień łącznie z weekendem. Nic na chłopa nie działało, aż pewnego dnia spłonęło mu auto i poszedł po rozum do głowy.
MEGA MEGA zajebiste piwo dla Gościa. SZACUN pod każdym względem i nie tylko za to co robi ale za jego spokój i inteligencję w rozumieniu tego co właśnie robi i jak to prezentuje. Kunszt w największym wydaniu.
Bardzo wartościowy człowiek.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Strona jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla użytkowników pełnoletnich.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie