Zawsze twierdziłem że ruskie to kurwy nie ludzie i zdania nie zmienię.
A nie zastanowiłeś się nad tym, że to może jednak Polacy są tacy źli, skoro byli ze wszystkimi sąsiadami skonfliktowani i wszystkich nienawidzą ?
Weź wyjdź z nory, pozwiedzaj świat, poznaj ludzi. Omijaj tylko Ukrainę bo tam mnóstwo takich jak Ty, z tym że nienawidzących Polaków.
Zawsze twierdziłem że ruskie to k***y nie ludzie i zdania nie zmienię.
Zawsze twierdziłem że ruskie to kurwy nie ludzie i zdania nie zmienię.
Tak kurwa, nie ma to jak generalizować cały naród z powodu jednego zjeba. Tutaj przynajmniej widać jakąś dziką watahę psów która pewno nie jest miluśa dla człowieka. No ale już chuj, niech wam będzie....
To jakim zjebanym narodem są polszewicy skoro jeden z nich jest zdolny do takiego czynu? Jebani hipokryci.....
Tak kurwa, nie ma to jak generalizować cały naród z powodu jednego zjeba. Tutaj przynajmniej widać jakąś dziką watahę psów która pewno nie jest miluśa dla człowieka. No ale już chuj, niech wam będzie....
To jakim zjebanym narodem są polszewicy skoro jeden z nich jest zdolny do takiego czynu? Jebani hipokryci.....
To Ty wyjdź z nory razem z kolegą. Trzy mocarstwa od setek lat rozgrywały nasz region, skłócając mniejszości etniczne i wyznaniowe między sobą w granicach Królestwa Polskiego i przekupując szlachtę bo w ich kurwidołkach bano się polskiego imprializmu, którego historycznie nasi umiłowani władcy nigdy nie planowali ale Niemcy i Brytole mierzyli nas swoją miarą i czuli pismo nosem, że nasi Królowie mogą brać ich pod chuj z tym pokojem i przyjaźnią. Z Rusią natomiast chciał nie chciał musiało dojść do zwarcia bo nasza polityka wschodnia i kresy to polska aktywność militarna blisko Moskwy + łatwy teren (choćby ta słynna Brama Smoleńska, od setek lat historyczny kierunek działań wojskowych), a na to sobie ani Car, ani Bolszewicy pozwolić nie mogli.