ja pierdole... Mowie niech sobie w chacie robia co chca, ale dzieci to kurwa nie moze adoptowac w zadnym przypadku
Dzieci od dawien dawna żyją w związkach homoseksualnych, również w Polsce , a konkretnie lesbijskich. Powiem, że znam takie gwiazdy jeszcze z czasów komuny i wrzawy jakoś nikt nie podejmował. Zadyma zaczęła się dopiero, gdy okazało się, że to chłopy chcą adoptować, lub posiadać przez surogatki, dzieci. Wiadomo, kobieta koi emocje u dzieci, choć nie jest to regułą, bo znam różne mamusie, ale czy nie dają przykładu takiego samego jak chłopy homosie? (Poza tym, że z lesbijskiego związku z chłopaka wyrasta dupa wołowa). Widok z filmiku obrzydliwy, ale równym wstrętem napawa mnie co druga pisowska pizda z wrednym ryjem podobnym do Pawłowicz, a powyższy stwór z zarośniętą kuciapą wręcz mi ją przypomina
Dzieci od dawien dawna żyją w związkach homoseksualnych, również w Polsce , a konkretnie lesbijskich. Powiem, że znam takie gwiazdy jeszcze z czasów komuny i wrzawy jakoś nikt nie podejmował. Zadyma zaczęła się dopiero, gdy okazało się, że to chłopy chcą adoptować, lub posiadać przez surogatki, dzieci. Wiadomo, kobieta koi emocje u dzieci, choć nie jest to regułą, bo znam różne mamusie, ale czy nie dają przykładu takiego samego jak chłopy homosie? (Poza tym, że z lesbijskiego związku z chłopaka wyrasta dupa wołowa). Widok z filmiku obrzydliwy, ale równym wstrętem napawa mnie co druga pisowska p*zda z wrednym ryjem podobnym do Pawłowicz, a powyższy stwór z zarośniętą kuciapą wręcz mi ją przypomina