vass, Maderfakermen, Radysh,
Brawo! Jeden homoparanoik wszędzie widzący pedalstwo, jeden pseudo oświecony muzycznie (uwierz Maderfakerze, że słucham baaardzo różnej muzyki, od klasycznego rocka, przez post metal/post-rock, progresywę, trip-hop, ambient i inne podgatunki elektroniki nawiązującej do stylistyki "muzyki-mebla", muzykę klasyczną, folk, shoegaze, noise, no-wave, jazz [zwłaszcza klasyczny, darkjazz i bebop] oraz kurwa całej masy innych gatunków, podgatunków i wykonawców, których nazw nie słyszałeś PS. na "lascie" możesz sobie znaleźć mój profil [nick to "Normaner"], po czym zamknąć mordę, bo w dupie byłeś i gówno widziałeś), no i do kompletu jeszcze Radysh czyli dziecinny 38-letni kuc broniący "zajebistości" mety, slejera itd. - jak ty możesz w lustro patrzeć codziennie rano?
@Endoowulator, niedojebani to są ci którzy mają wąskie spektrum muzyczne. ja słucham wszystkiego, nawet kawałki z hiphopu, gdzie są mądre słowa(uwierz mi są takie numery, i ładnie brzmiące jednocześnie), przez elektronikę(nie chodzi mi tu o techno), przez drum&bassy, jazz, rock, metal i trash też, a nawet noisy. Przyswajam po prostu wszystko co dobre. Nie jaram się radiem. bo tam chuj jest, stacje muzyczne mnie interesują bo tu jest jeszcze większy. Otwórz umysł na muzykę i NIE PIERDOL GAMONIU