ale ty k***a glupi jestes.... chcesz to nos, nie masz jaj poprostu zeby powiedziec pie**ole system. Powiedz w prost jestem glupi ogladam tv pis i jak beda kazali jesc gowno to zjem. Teraz morda w kubel i paszol won sadistic to nie tvp.
a ja zycze ci zeby juz do konca pis cie jebal w dupe tak jak jebie cie teraz. I niech cie kurwa dalej kukiel piecze
slyszales kiedys o ofiarach wypadkow samochodowych? ofiarach powodzi? ofiarach pozarow ?
ludzie przechodza katorge na codzien i patrzac realistycznie to covid19 to jest mala p*zda przy inych chorobach
@burn1878 przedsiębiorcy kłócą się o noszenie maseczek z policjantami? A to dobre. Przedsiębiorcy, zakuty łbie, nie mają czasu na takie pierdoły
Nie powiem ci śmieciu skąd wiem, bądź przekonany że pracuję w korpo Szkoda czasu na dyskusję z mentalnym gównem
Napisałem: noś bo cały świat naukowy każe.
Haha ale mam ubaw te wasze barwne porównania od razu widać, że połowa z was to pedały i fetyszyści, jak nie od razu o jebabiu w dupę to jakieś inne dewiacje, szczerze widać, że rząd kolejny raz się przeliczył wierząc, że robiąc proste rozporządzenie i prośby można skutecznie w społeczeństwie wprowadzić pewien rygor, żeby uczulić na zjawisko wirusa i równocześnie chociaż minimalnie zmniejszyć rozsiewanie, ale zapomnieli jakie mamy teraz stado internetowych prawników szkoda, że pis jednak nie posłuchaj jakże genialnej opozycji i nie doj***ł stanu wyjątkowego tak jak chcieli, mielibyście zgodnie z prawem godziny policyjne, zakazy przemieszczania i ch*j wie co jeszcze a tak to macie tylko uwierające was w dupy i ego maseczki.