Żebyś kurwa zachorował na to i wylądował pod respiratorem, ot byś się kurwo zdziwił, foliarzu jebany.
Po półtora roku nie ma bata, wszyscy mieli już z tym styczność, więc jak żyje teraz, to gówno mu się stanie. 2mln zgonów na 8mld ludzi to gówno wielkie, ale ktoś musi na takich debilach jak ty zrobić hajs. 80% ludzi przechodzi bezobjawowo, albo łagodnie, stoi jak byk w broszurze PANu na temat covid, więc te szczepionki możesz sobie w pizdę wsadzić. To gówno to nie gruźlica, czy hiszpanka i wbij sobie to do pustego łba.
Kolejny profesor medycyny z youtuba się trafił
Gorzej... z sadola.
Hitler był lewakiemJa tylko napiszę, że przechodziłem covida (potwierdzone dwukrotnie testem, dla niedowiarków mogę wrzucić fotkę) i przynajmniej u mnie nie było to nic więcej niż zwykła grypa. Przez kilka dni miałem płytki oddech i łupało mnie w kościach. Trochę kaszlałem. I tyle. Szczepić się żadnym gównem nie mam zamiaru.
U mnie identyko. Z tym, że mnie rozjebało na miecha, a kolejne 3 nie miałem smaku i węchu(to było ponad rok temu). Miesiąc temu miałem robione prześwietlenie płuc po wypadku i płucka wg chirurga wyglądają pięknie