Ciebie powinni jebnąć w ten pusty łeb, żebyś zmienił nastawienie, że wcale tacy sprawiedliwi nie sąBardzo dobrze, że tak robią. Powinni z pałami chodzić i jebać po kolanach
Ja zapierdalam bez biletu bo mi szkoda kasy a codziennie i tak nie jeżdżę a jak już to głównie pociągami.
Ciebie powinni jebnąć w ten pusty łeb, żebyś zmienił nastawienie, że wcale tacy sprawiedliwi nie są
Ten co pisał, że powinni z pałami chodzić kanarzy... Powiem Ci, że tak przyjebałeś, jak łysy grzywką o beton. Pusty łubie ale dzięki Tobie wreszcie założyłem sb konto tutaj. Ja rozumiem żeby sprawdzali bilety itd. ALE NIE WTEDY KIEDY KTOŚ WYSIADA Z AUTOBUSU I GO ZATRZYMUJĄ, i wiele razy robią tak, że zatrzymują Cię jak wysiadasz, nie mają prawa! Jeden mnie tak kiedyś zatrzymał w autobusie, to wysiadł razem ze mną na przystanku. Pozdrawiam, to moje pierwsze pociśnięcie Sadolowicze
Dodam, ze w 15 min nie dojedziesz, wiec kupujesz 30minutowy - 6 zl. Powrot tez 6 zl. Niektorzy 6 zl to tu na reke na godzine zarabiaja. SIeciowka miesieczna?