A to zabawne, to zaraz możemy się jeszcze kłócić nad wyższością HIP-HOP'u nad Metalem, wiecie dlaczego puszczali disco polo? Bo jest kurwa popularne, bo ma w chuj odsłon na youtubie i sporo obecnie zarabiają wszystkie festiwale i ichsze gwiazdy, co wy kurwa chcecie, żeby na zakrapianej imprezie Chopina grali 6 godzin?
Hah już to widzę jacy z was melomani z cygarem i szklanką whisky. Wszyscy którzy się tam zebrali i którzy oglądali ten TVPis wiedzieli co będą grać, bo od miesiąca o tym pierdolili, więc skąd taka wyjebana frekwencja? Bo tego właśnie ludzie chcieli i to im dali, więc widać jak się spisali. To samo dotyczy wykupienia przez nich możliwości emisji kopania piłki, wielki chuj mnie to obchodzi, ale zrobili dobry ruch, żeby zagwarantować sobie oglądalność i po to to jest.
Gdyby zapłacili za gwiazdy waszym zdaniem dużego formatu, którzy by ograli jakieś snobistyczne kawałki, ludzie by się przed 22 rozeszli a oglądalność była by rzędu 100tys to wtedy byście płakali, jaki tvpis chujowy, bo rynku nie zna...
Dobrze, że ja mam w domu pilota i więcej niż 2 kanały i mogłem bez marudzenia włączyć inny kanał, żeby nie narzekać, wam też polecam
Tym się charakteryzuje prawdziwy lider. Potrafi się sprzeciwić i podejmować trudne decyzje a nie popularne.
Poziom zjebania umysłowego w komentarzach bije rekordowy poziom.
Po pierwsze każdy kto narzeka na tvp i na to ile pieniędzy idzie Z JEGO KIESZENI niech mi pokaże, że opłaca abonament rtv i wtedy z każdym z was się zgodzę.
Po drugie każdy kto narzeka na ilość pieniędzy która idzie na tvp niech zda sobie sprawę, że tvp to nie jedna stacja tylko 12 stacji.
Po trzecie jeśli nie macie pojęcia jak działają wszelkiej maści koncerty festiwalowe (w tym sylwester) to uświadomię was, że wykonawcy mają dwie stawki.
Niższą stawkę mają na playback a wyższą za śpiewanie na żywo.
Logiczne, że telewizja woli oszczędzić a szczególnie w piosenkach których nie da się zaśpiewać na żywo bo mają dojebane w chuj efektów zmieniających głos.
Po prostu jest to niewykonalne i musi lecieć z playbacku albo chociaż z pół playbacku gdzie wykonawca śpiewa tam gdzie nie ma syntezatorów a reszta z playbacku.
Po czwarte ludzie mają wyjebane czy poleci z playbacku czy nie bo przyszli się bawić a nie robić za krytyków aby pisać później recenzje.
Jak idziecie na imprezę gdzieś to narzekacie, że muzyka leci wam z radia/płyty/mp3?
Po piąte tvp zarobiło na tym z smsów i reklam sponsorów więc o chuj wam chodzi?
Zarobili? Zarobili!
A po szóste to jak chcesz śpiewu na żywo to idź na koncert, zapłać za bilet i wtedy narzekaj jeśli twój idol nie potrafi śpiewać i zapierdala z playbacku.
Ale PISiorków bolą dupcioszki. "A inne stacje..." - "Panie władzo, ale Stalin więcej ubił, to te moich kilka rodzin siekierą to nie jest wcale takie złe!". Jak ktoś płaci, a otrzymuje gówno (w dodatku rzadkie, mrożone i odgrzane w mikrofali), to chyba ma prawo do reklamacji, a co najmniej narzekania! To nie czasy "komuny" kiedy... a chwila, TVPis. Już nieważne, właśnie do mnie dotarło.
tytul raczej mowi o tym ze to nie pisowcow dupa boli.... chyba co innego w koncu do ciebie dotarlo mysle ze to cos dlugiego ale nie do glowy wchodzi
Poziom zjebania umysłowego w komentarzach bije rekordowy poziom.
Po pierwsze każdy kto narzeka na tvp i na to ile pieniędzy idzie Z JEGO KIESZENI niech mi pokaże, że opłaca abonament rtv i wtedy z każdym z was się zgodzę.
Po drugie każdy kto narzeka na ilość pieniędzy która idzie na tvp niech zda sobie sprawę, że tvp to nie jedna stacja tylko 12 stacji.
Po trzecie jeśli nie macie pojęcia jak działają wszelkiej maści koncerty festiwalowe (w tym sylwester) to uświadomię was, że wykonawcy mają dwie stawki.
Niższą stawkę mają na playback a wyższą za śpiewanie na żywo.
Logiczne, że telewizja woli oszczędzić a szczególnie w piosenkach których nie da się zaśpiewać na żywo bo mają dojebane w chuj efektów zmieniających głos.
Po prostu jest to niewykonalne i musi lecieć z playbacku albo chociaż z pół playbacku gdzie wykonawca śpiewa tam gdzie nie ma syntezatorów a reszta z playbacku.
Po czwarte ludzie mają wyjebane czy poleci z playbacku czy nie bo przyszli się bawić a nie robić za krytyków aby pisać później recenzje.
Jak idziecie na imprezę gdzieś to narzekacie, że muzyka leci wam z radia/płyty/mp3?
Po piąte tvp zarobiło na tym z smsów i reklam sponsorów więc o chuj wam chodzi?
Zarobili? Zarobili!
A po szóste to jak chcesz śpiewu na żywo to idź na koncert, zapłać za bilet i wtedy narzekaj jeśli twój idol nie potrafi śpiewać i zapierdala z playbacku.